Skúsenosti s firmou Strechy Košice, s. r. o.

Nemáte prosím niekto skúsenosť so strechou od Strechy Košice s.r.o.? Pán sa mi zdá solídny, aj cena je podľa mňa fajn, ale architekt po tom, čo rozpoctarka urobila rozpočet si myslí, že cena je veľmi nízka... Resp. neviete mi dat nastrel ceny sedlovej strechy s 25 sklonom, kmbeta krytina, cca 250m2, bez venca, krov, na to osb dosky, cena bez izolácie minerálnou vatou... A prosim ako pre blondinu, prvý dom sa chystám stavať 🙏
Odpovedať
Ahojte, príspevok je starší ale hľadala som recenzie na túto firmu pred tým ako nam robili strechu a verím, že niekomu pomôže. Za nás maximalna spokojnosť. Od cenovej ponuky až po realizáciu. Strecha nám po kúpe domu zatekala klepala, keď fúkal vietor nedalo sa spať. Teraz máme sucho a tichúčko:) Zlaté ruky majú všetci chlapi, ktorí nám strechu robili. Keďže ich bolo 5-6 na debnenie a druhá skupina na klampiarstvo...zvládli to neskutočne rýchlo. 200m2 menej ako 5 dní . Boli sme skutočne veľmi milo prekvapení. Za nás maximalna spokojnosť a odporúčame každému. Pan Bernát ma veľmi profesionálny prístup, všetko vysvetlil vypočítal...proste všetko prebehlo hladko a my máme pokoj v srdci a novú strechu:)
Odpovedať
Ahojte, príspevok je starší ale hľadala som recenzie na túto firmu pred tým ako nam robili strechu a verím, že niekomu pomôže. Za nás maximalna spokojnosť. Od cenovej ponuky až po realizáciu. Strecha nám po kupe domu zatekala klesala, keď fúkal nedalo sa späť. Teraz máme sucho a tichúčko. Zlate ruky majú všetci chlapi, ktorí nám strechu robili. Keďže ich bolo 5-6 na debnenie a druha skupina na klampiarstvo...zvládli to neskutočne rýchlo. 200m2 menej ako 5 dní . Boli sme skutočne veľmi milo prekvapení. Za nás maximalna spokojnosť a odporúčame každému. Pan Bernát ma veľmi profesionálny prístup, všetko vysvetlil vypočítal...proste všetko prebehlo hladko a my máme pokoj v srdci a novú strechu:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?