Reklamácia strešnej krytiny Mediterran

Profilova fotka
Dobrý deň. Má niekto skúsenosti s reklamáciou krytiny Mediterran Zenit? Teraz sme totiž zistili, že vsetky kusy sú odraté, ešúchané t.j. farba zišla dole. Predtým sme si mysleli , že je to len špina od silikónu s čim su chranené pri preprave. Lenže 70 % krytiny je už hore na streche.
Odpovedať
mediteran nikdy v živote ! ja to hovorim stále :)
Odpovedať
máme mediterran coppo ferrara a bez problémov, pri pokládke sa zlomilo asi 5 ks. spokojnosť robo
Odpovedať
Profilova fotka
my použivame Mediteran a zatial som nemal problemy s nou. Samozrejme , že nie je taká kvalitná ako Bramac , ale ludia chcu lacnu krytinu , a Mediteran je dobrý kompromis medzi cenou a kvalitou.
Odpovedať
@fabo123 A včom je akože Bramac kvalitnejsí ????? :-)
Odpovedať
Hej ja som reklamovala pár polámaných kusov v ešte zabalenej palete.Ten pán bol veľmi ochotný a povedal,že máme ju načať a pozrieť koľko kusov je poškodených a potom máme zavolať že on to vybaví.My sme ju otvorili a zistili sme že sú iba dve poškodené,tak sme to neriešili.Ale bol veľmi príjemný a my máme danubia antracit :-) Nedám dopustit na mediteran ;-) Nikdy by som nekupovala drahšiu,... asi sa tu robí reklama :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@mitinka1 nerobím reklamu. To tu už nikto nemože napisat niečo pozitívne , aby z toho nebola reklama?Hovorím svoj nazor / ved je to tu predsa forum /.Mne osobne je uplne jedno akú si dá kto krytinu , ja ju neplatím.
Odpovedať
@fabo123 bramac je len marketingova bublina tak ako skoda a vw na slovensku. Sak nevedia spravit ani poriadnu farebnu upravu, uz trikrat menili chemicke zlozenie farieb a furt im to po par rokoch vybledne :-D Za tie peniaze by to malo byt kvalitnejsie.
Odpovedať
@fabo123 nemyslela som teba :-D :-D :-D ale toho tomiho :-D :-p a nemyslela som to v zlom :-(
Odpovedať
Profilova fotka
mame mediteran danubia a ziadny problem nebol, dokonca ani polamane neprisli...za tu cenu by sme bramac v zivote nekupili. :-)
Odpovedať
ja som veľmi chcela mediteran- páčil sa mi (aj sa páči) a aj cenovo bol veľmi výhodný. no nakoniec sme ho nedali- museli sme dať plech. asi pred 2 rokmi nám jeden známy ktorý má vačšiu stavebnú firmu povedal že sme urobili dobre lebo má veľa zákaziek na opravu striech z mediteranu. Ževraj po prudkých dažďoch s kamencom sú jednotlivé kusy poškodené a presakujú. no neviem či to nebola len dáka chybná séria.....najlepšie o tom vedia len ich majitelia.
Odpovedať
Profilova fotka
@fabo123 tak ja mam teda referencie od viacerych stavbarov ohladom bramacu, ze je jedna z najnekvalitnejsich-napriek reklame, ktora hovori o opaku...Aj nasi znami maju po dvoch rokoch byvania problem so strechou od bramacu a sposobom, akym riesia-resp.neriesia reklamacie...
Odpovedať
mitinka1 nerobim tu žiadnu reklamu len som vyjadril svoj názor nakolko mám s touto škridlou niekolko ročnú skúsenost .....to nieje pálená ani betonová škridla skor to je len neaká zmes ktorá chodí okolo betonu - je krehká -láme sa .a vrchná glazúra sa opluskáva
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tomi6677 ja mám takú skúsenosť, že tú škridlu som kupoval v ako prvý material na stavbu a tým pádom bola na konci pozemku. Keď robili tesári, krov nechcelo sa im škridlu nosiť až k domu. Tak som musel ja porozoberať palety a posoniť ju okolo domu. A rozoberal som 9 paliet z toho nebola ani jedna prasknutá. Našiel som len 2 kusy, čo boli zle odliate. Vozil som ju na fúriku, tak že som dal plný a potom pri dome vyložil. Pri manipulácii sa ani jedna nepraskla. Takže krehká rozhodne neni, teda aspoň moja nebola. Majstri pri pokládke si tiež pochvalovali, že je pevná a dobre sa po nech chodí. :-)
Odpovedať
@fefe30 Taktiež sa pridávam,máš pravdu.Každý strechár si ju chváli.... aj my sme ju nosili a chalani si ju dokonca hádzali a sem tam im aj nejaká padla a nemala ani škrabanec,... Na streche po nej chodilo už X ľudí,kvoli komínu,hromozvodu,strechári,moj muž,ktorý nepatrí medzi chudých ľudí :-D a každý si ju chváli,že drží pevne a ani sa nepohne. :-) My máme teraz ešte jednu paletu a tá stojí už 3roky,... no žiadnu sme vnútri nenašli zatiaľ prasknutú! Keď niekto príde do predajne ako my s mužom a pozrie sa ako vyzerá zabalená paleta bramacu a mediteranu zistí že na krajoch je možno jedna od mediteranu rozbitá a od bramacu každý druhý kus,... :-S Na to sme teda pozerali dosť zvláštne,pretože je nenormálne drahá a nič z nej,.. :-|
Odpovedať
a my máme tondach samba11 višňová glazúra a je krásna ako keď sme ju mali položenú čerstvo. viem že to s pôvodnou otázkou nesúvisí, len sa mi veľmi páči, lebo som ju vyberala ja : )
Odpovedať
Profilova fotka
My mame Mediteran Danubia uprava EVO antracit ,vlani novinka mierne leskla,nema chybu,prakticky nič nepoškode pri rozoberani paliet,cena vtedy 5,80 e.za m2 ,čo Bramac nedal ani v najkrajšom sne a takuto glazuru ani neponukal. Pevna určite je o lamani a praskani nemôže byť ani reči, Nema chybu,jeden z mojich naj vyberov pri materialoch ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
95% zákazníkov od nás berie Mediterran Danubia EVO a momentálne je trendy čierna farba Carbon. Pokrývame aj s Mediterranom aj s Bramacom, zatial sme žiadny nedostatok nezbadali. Mediterrán sa už kvalitovo dosť vyrovnal Bramacu a pomerom cena-kvalita ho predčil. Taká malá poznámka k Mediterranu, viac profesionálne pristupujú k baleniu škridiel na paletách ako v minulosti a nebývajú polámané.
Odpovedať
Profilova fotka
polámané neboli ani naše, ibaže su všetky doškrabané t.j. dve flaky , priemeru cca 1cm na každej strane, ktoré vznikli v dosledku narazu pri doprave. Reklamaciu neuznali !!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
akú krytinu by ste mi poradili na bungalov s valbovou strechou mediteran danubia evo alebo bramac?
Odpovedať
@anett20 poradil by som ti precitat si tuto diskusiu s touto temou a zistis aj odpoved na tvoju otazku
Odpovedať
Ahoj @anett20 davali sme Bramac Klasik Protector, lebo sme to dostali za tu istu cenu ako stala evo a zatial bez problemov. V stavebninach nam povedali, ze k evo mame prirovnavat od bramacu novo prevedenie, a zevraj Protector je "vyssi level" ale neviem, nech sa rozhodne kazdy sam. Mali sme 13 paliet a 20 kusov som reklamoval, bez problemov.
Odpovedať
každý by mal si dať stresnu krytinu aka sa mu páči . Veľa ľudí dá sa ovplyvniť predajcom . ktory chce predať materiál na ktorym najviac zarobí.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám už štvrtý rok Creaton engloba a žiaden problém. Pokiaľ viem, neboli ani dolámané kusy. Nezdal sa mi oveľa drahší od vyššie spomínaných. Dali som si ho aj tohto roku na garáž.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?