Práca strechára

dobry vecer.....mam moznost ist do partie robit strechy je to tazka robota? plat 3 eura na hodinu
Odpovedať
1
2
za tie prachy choď dokladať tovar do tesca :D
Odpovedať
@santos950 za prvé si povedz ci si ochotný robiť za 3 € na hodinu. Tak ja teda určite nie a počítam ze je to asi platené tak ze z rúčky do rúčky čiže žiadne odvody a to veru neni nič moc. Strecharcina patrí medzi ťažšie zamestnania, pomáhal som robiť našu strechu, roboty sa nebojím ale nerobil by som to za 3 € ani náhodou.
Odpovedať
@santos950 Fuha za 3 eura lozit po strechach? Pred desiatimi rokmi som ako student tolko mal na stavbe, ale makalo sa. Mozno keby si napisal v ktorom okrese to je. Ak si mlady najdi partiu co chodi za hranice a pekne si zarobis.
Odpovedať
Nie si ten co dal tu vypoved a malilo sa mu pred pol rokom 10 eur?
Odpovedať
@daralbajda je to on...
Odpovedať
@santos950 Robit chlap za 3oci je v dnesnej dobe hrozne malo ale su ludia co robia aj za menej.Ale stavbarcina a aj strecharcina je drina a aj zodpovedna robota.Za tri oci najdes aj inu robotu chot do Kie a tam budes mat aj bonus a aj za dochadzku ket nevymeskas alebo hladaj nieco lepsie platene.Roboty je dost ked sa ti chce robit tak najdes lepsiu robotu.A to co teba volaju tak to mas len teras robotu lebo cez zimu sa strechy nerobia.
Odpovedať
Keď mu ponúkajú strechami 3ecka na hodinu asi pre nich veľkú cenu nemá.... Peniaze sa ponúkajú aj od kvality človeka pre danú pracu
Odpovedať
@santos950 Chod do toho nevahaj!!!
Odpovedať
Spravis 333hodin mesacne a mas liter. Keby mam ja moznost mat taky prijem tak sa nebudem vypytovat na streche, ale balim caky paky a uz som tam
Odpovedať
@kejsix :-D :-D :-D @santos950 nikdy nesklame, vždy zaperli nejakou otázkou
Odpovedať
tak mesacne to vyjde na 600 eur v cistom
Odpovedať
@santos950 to hej, keď budeš robiť 10 h denne, 20 dní v mesiaci. Super plat, ako písal @kejsix bez do toho :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@santos950 už si z nás konečne prestaň robiť srandu. Že teba ešte nezablokovali.
Odpovedať
@santos950 nemusim ked sa niemto navaza alebo vysmieva ludom za to za co nemozu ale sory uvedom si ze si trichu iny, si asi jednoduchsi clovek co je ok, ale skus uvazovat sam, 3e na hidinu na cierno este je tak na urovni min. mzdy. Ak vjes pocitat pri 8h denne to masza mesiac (cca 20 prac. dni)menej ako 500e. To so odkial ze tam nemate normalnu robotu za viac. Toto su len cisto pomocne prace ako podrz dosku, odnes mi toto chod mi kupit obed pre nekvalifikovsne idiota. Aj 600e mesacne ked robis legalne a platia ti odcody docoidok atd je dnes ubohe.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@santos950 V BA majú brigádnici v Tescu 4 eurá na hodinu, pri tajejto robote by to aj na čierno malo byť aspon raz toľko a ak nebodaj na živnosť tak aj 6 eur je málo. A nezabudni na to že to je sezóna robota a naozaj dosť náročná, na druhú stranu ak si nič podobné nič nerobil a budeš akurát podávať náradie tak na začiatok je to primerané, tam potom ide skôr o to či sa človeku oplatí strácať čas v takej robote a učiť sa to.
Odpovedať
tak zo zaciatku by som sa zaucal robia sa 10 tky vikendy volne
Odpovedať
Ak si to v živote nerobil tak je to adekvátna cena. Koniec debaty.
Odpovedať
Cena za prácu je neadekvátna. Strechárčina je veľmi ťažká práca závislá na počasí. Pomocné práce detto. Nosiť škridlu, ťahať ju po rebríku, podávať, vynášať ťažké hranoly, práca vo výškach atď. na slnku, v horúčavách, za dažďa, za vetra. Nenaučíš sa tam nič, budú ti dávať samé ťažké pomocné práce, sám na strache nezmôžeš nič, bude ti to profesne nanič, nevyužijerš to. Nech si to robí majster sám, za 3 eurá ani náhodou.
Odpovedať
a za natahovanie lepidla omietky kolko platia?
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 ja nemozem z teba :D tie hlody :D:D
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 tebe patri 60minut/hodina podla tvojich otazok si viacej nezasluzis...
Odpovedať
Ruku na srdce pre vsetkych diskutujucich, najradsej by ste to mali na vlastnom spravene za 3E/h, ale sami by ste za take peniaze ani rano do roboty nevstavali! Ked nema vychodisko, zoberie to a kedykolvek s tym moze prestat, lebo sa moze vyskytnut cokolvek lepsie, lebo horsie to snad uz nemoze byt, takze ho cakaju svetle zajtrajsky :-D Hlavne ze sa mu chce robit a nie sediet doma i ked sa pyta blbosti! 8-)
Odpovedať
@rkorba si nečítal jeho predošlé otázky? to na margo toho, že sa mu chce robiť :-D Doslova sa vy***** na bývalého zamestnávateľa a hrdil sa, aké má ponuky práce a čo všetko môže okamžite začať robiť. No a tu ho máš... Ale ťažko mi je uveriť, že to je pravda, čo všetko píše. Len sa neviem rozhodnúť, či tu vedome trolluje, alebo je to klasicky jednoduchší človek, ktorý má na seba nie triezvy pohľad (zato plnú h u b u rečí). Lebo mám skúsenosti s viacerými, čo pre mňa robili, že tiež všade boli, všetko vedeli, mali nekonečné možnosti a skúsenosti (21r chalan :-D ), ale jediné čo mali, bola exekúcia na krku a najjednoduchšia robota.
Odpovedať
@worker_falcon chlape ja som ledva prezil nesud ludi kym nie si v ich situacii ja zacinam odznova ked budes chory inak budes hovorit
Odpovedať
@santos950 hm, asi mám medzery v tom, čo ťa trápilo. opustenie roboty a diskusie k tomu vedené ale nesúviseli s chorobou.
Odpovedať
@santos950 cigáni sú vždy chorí,alebo po chorobe keď treba robiť.poznam to.."po chorobe,sefko,po chorobe..... Obvyklý žartom cigánov...
Odpovedať
@worker_falcon netreba nikoho sudit.nevies,ake mali detstvo,vychovu. Mnoho ludi nema dobry vztah nielen k praci,ale aj financiam a to vdaka vychove rodicov,ci uz zanedbanej alebo prehnanej staroatlivosti. A potom sa tu mame tak ako sa mame,ze nema kto robit a najst solidneho zamestnanca je skoro nemozne.
Odpovedať
@hoblinka13 solídny zamestnanec je sen. A ja nikoho nechcem súdiť, skôr som mäkký a dôverčivý. Ale už napr. nikomu nedám zálohu, nech by aj jeho dieťa nemalo čo jesť. Ľudia klamú a kradnú. Dr. House mal iba polovičnú pravdu 8-)
Odpovedať
@martosko odkedy je strecharcina sezóna robota? O tomto počujem prvý krát.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?