Poraďte krovinorez

Profilova fotka
Zdravim strechari.. prosim o radu.. Planujem priatelovi k narodeninam kupit krovinorez. Mal by to byt bud Husqarna alebo Jonsered. Okrem znacky ale neviem vobec nic :-) mala by to byt nejaka stredna trieda a lahsia hmotnost. Do 200 € asi nezozeniem, ze? Viete mi odporucit nejake parametre, ktorych sa drzat, alebo priamo typ tychto znaciek? Mate skusenosti? Priatela chcem prekvapit, nechcem sa teda pytat priamo jeho :-) Dakujem za...a rady. :-)
Odpovedať
@slniecko1 Treba najprv vediet, co s tym bude kosit..pokial je to len okolo domu tak staci Husqvarna 128R ale ak ide uz o trebars velku zahradu tak aspon Husqvarna 323R II cena cca 390€. Tato znacka neni lacna...
Odpovedať
Profilova fotka
@madyyyy dakujem za odpoved. kosi len okolo domu, mensie plochy. Husqarnu 128R som mala odlozenu v zalozkach, ze by laicka intuicia :-) s Jonsared nemas skusenosti?
Odpovedať
@slniecko1 To je pre mna neznama znacka...Ja osobne mam doma Homelite a kosim s nou cca 4r. bez akehokolvek servisu alebo potrebneho dielu.Vtedy stala cca 250€...A kosim cca 10arov.Okolo domu naozaj netreba prehanat.
Odpovedať
Vedel by sa niekto vyjadrit k tomuto krovinorezu http://www.merkur.sk/produkty/1608/kr...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
tema o strechach a riesite krovinorezy? :D
Odpovedať
Profilova fotka
krov - ino - rez
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?