Platba strecharom

Ahojte. Platili sre strecharom za prácu cash a viac ste sa nestarali alebo braki peniaze cisto za robotu a dodatocne vycislili spojovaci material atd?
Odpovedať
@truly Spravili mi cenovu ponuku, vyplatil som az po dokonceni. Ziadne zvysovanie oproti ponuke nebolo.
Odpovedať
@truly vsetko nakoniec im az vyplat. Tak je to najlepsie a aspon mas aj ty istotu ze ta neokradnu alebo nieco podobne!
Odpovedať
@truly My sme im platili na ciastky co spravili za to si vypytali peniaze ale kazdy robi inac a inac aj vyplaca ale aspon ti to sa budu snazit rychlo spravit ked budu chcet prachy.Mne robili dva mesiace krov lebo si naberu viacej roboty a tri chalupi naras rozrobia a potom som ich len nahanala ze je pekne a kedy pridu.
Odpovedať
platiť po výkone... a s materiálom, ako sa dohodnete... buď zabezpečíš všetko, včetne spojovacieho materiálu... potom platíš len za robotu alebo zabezpečíš základný materiál - zaplatíš robotu a doplatíš spojovák alebo dodajú komplet materiál, platíš robotu a materiál... tu by mohli pýtať cenu za materiál po dodaní na stavbu a robota by sa im platila až po zhotovení, aj to je len na dohode
Odpovedať
My sme material uhradzali priebezne ako ho doviezli, drevo sme si sami zohnali, skridlu sme platili pred dovozom a zvysok po dokonceni prac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?