Odkrytý krov

Dobrý deň. Je toto podľa vás v poriadku ? Dom je starý 60 rokov a prší na krov, na schody v dome, múry. Ževraj to nevadí, lebo je to hrubá stavba. Chcela by som počuť aj iný názor. Zajtra chcú dávať fóliu. Ďakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Krov ak je dlhodobo na daždi je určite úplne zničený vrátane všetkých drevenných konštrukcií . Železobetónu by to nemalo až tak uškodiť ale určite by som si prizval na obhliadku niekoho kto tomu rozumie. Cez trhliny v betóne môže byť narušená oceľová výstuž. A to by mohol byť kardinálny problém skrz ktorý by bolo lepšie stavbu ak je dlhodobo vystavená počasiu radšej úplne sanovať. Tehlovina niečo vydrží ,ale počítajte s tým že to bude dva tri roky schnúť.Málo fotiek aby sa k tomu dalo napísať niečo bližšie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Je to krov robený pred 60 rokmi. Dnes zložili krytinu a zajtra budú dávať fóliu. Pršalo na to asi dve hodiny nepretržite. Takto to vyzerá momentálne v dome. Prikladám fotky. Chcem sa len uistiť, že keď tam dajú fóliu, nič sa nestane alebo to musí najskôr vyschnúť ? 😏
Odpovedať
Tak ako zmoklo aj vyschne
Odpovedať
Nic sa nestane,nam viac dni prsalo,ked sme robili strechu a nestihla sa natiahnut plachta. V dome potopa a vsetko vyschlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dve hodiny prsalo, dva mesiace bude schnut... aspon sa.nebude prasit....
Odpovedať
@nat1210 60-ročná hrubá stavba...?
Odpovedať
Profilova fotka
nie je to 60 ročná hrubá stavba, ale stavba zo 60-tych rokov, neskôr nadstavovaná a neukončená, vrch môže mať 30 rokov a toľko aj krov.
Odpovedať
@nat1210 Co vas viedlo k tomu kupit takuto podivnu barabiznu?
Odpovedať
Tento dom sa postavil v 1958 celý ako ho vidíte. Ďakujem vám pekne za vaše názory. Pekný deň.
Odpovedať
@nat1210 Ja bat na tvojom mieste by som dala novy krov a novu kritinu ale tu ides davat na stary krov by som ju asi nedavala.Ale zase ak je v dobrom stave a neni prezraty červotočmi tak by som no neviem lebo ja som ties prerabala dom z tych 50 rokov ale ostali ln obvodove steny a krov aj plech siel dole a dala som novy natrety proti skodcom a dala skrizlu.Ale ak statik povolil tak neni co riesit a zalezi to na kazdom kolko pusti penazenka.Tak nech sa vam dari pri prerabke.Ahoj.
Odpovedať
@petka456 krov je v poriadku, len som sa bála toho dažďa. Ďakujem vám pekne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nat1210 ked je krov okej tak mu dast neuskodil a on sa pod plachtou a kritinou ti visusi raz dva vet je stale teplo a tam bude este vecsie.Neboj sa nic vsetko bude dobre.Kazdy kto stavia tak mu aj mury aj strecha zmokne mne firma stavala tri mesiece krov a aj mrzlo a snezilo a vsetko je v poriatku.
Odpovedať
@petka456 to ste ma ukľudnili, ďakujem vám krásne. Nech sa darí aj vám :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?