Nova strecha na starsom dome

Dobry den prosim poradte!!! Mame starsi dom a ideme robit strechu...- chceme plechy lebo je to lacnejsie.. Zevraj tramy mozno max 2-3 bude treba vymenit.. Daka som si robit CP a vyslo to komplet s foliou latovanim atd.. Na 11 tis euro.. Rozloha je 239m2. Jedna atrecha je ackova a druha je len z jednej strany po vrch... Ta cena sa mi zda byt dost vysoka.. Nemate nahodou niekoho na doporucenie nejaku firmu- strecharov ? Dakujem krasne.. Mail: mala4@centrum.sk
Odpovedať
Lokalita?
Odpovedať
Senec
Odpovedať
@kvet4 aké plechy ste si vybrali /myslím značku/ ? Tiež nás to čaká ;-( To je cena predpokladám aj s robotou. Aj tak sa mi to zdá za plech vela ak krov zostáva povodný. My si dáme robiť CP predpokladám v máji. Uvidíme aký šok to bude. Tiež chceme plech / hlavne manžel/ ja som zasa už dosť počula, že cenový rozdiel nie je taký veľký ako si ludia myslia. Ja by som radšej škridlu.
Odpovedať
Plech je lindab mega.. Aj cenova ponuka je vsetko od lindab co je zase kvalitka si myslim.. Ta firm ze je fakt dobra ale ta cena je vysoka...si myslim..
Odpovedať
@kvet4 nwm ale mne sa to zdá veľa. Sused si dal teraz farbeny 0.8mm hlinik na strechu také tie pásy strojovo falcovane a s fóliami latami prácou nakomplet za 9.000e Navyše osobne by som dal prednosť hliníku pred oceľou. Keď sa hliník urobí poriadne tak ta strecha je na večnosť. Teda aspoň takú ako sme mali so ZSSR.
Odpovedať
@kvet4 akurát to dokončuje. Viem nie je to tak pekne ako lindab ale isto to vydrží dlhšie.
Odpovedať
Ahoj Nám teraz akurát robia strechu a mame Lindab tak isto mama 240m a vychadza to na 7500..Aj tak sa mi to zdá veľa,ale dúfam,že strechu robime len raz za život:-) A mame starší RD
Odpovedať
@kika050 Pekni den kika. Chcem sa opoytat ta cena je komplet aj latovanie folia robota? Robi to firma alebo nejaky znami?
Odpovedať
Nám teraz robili krov tesári od Nitry, aj plech sme od nich brali a sme veľmi spokojný. Dokonca spomínali, že robia aj nejaký komplex-viac domov pri BA.
Odpovedať
@stefan352 Ano komplet ta cena. Len ešte bude asi niečo navyše ,lebo sme si dali robiť aj proti snehu tie zábrany. Včera pršalo a dnes už pracuju je to firma..
Odpovedať
Odkial ste kupovali stresnu krytinu Lindab ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
http://www.modrastrecha.sk/blog/strec...
Odpovedať
@kvet4 hlavne nekontaktuj f. Strechy gold Hlohovec ! pozri foto ich fušerskej práce , aj na FB
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?