Nočné praskanie 30r krovu

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, som tu nova, nevedela som do ktorej kategorie pisat. S malym dietatom byvam v 30 rocnom dome, staval nebohy otec (stavbar z Pozemnych stavieb, no ako som zistila, vela veci tu bolo spravenych len tak naoko) Dom je tehla, panelove stropy, podpivniceny, prizemie, podkrovie, padlas, Ačkova strecha, krokvy/tramy su vekom pozdlzne prasknute (pozdlzna ryha) ale podla kamarata stavbara to je bezna vec a nic vazne. Vazne vsak je, ze odkedy mam dieta, desim sa vsetkeho - najnovsie pazvukov z padlasa, ktore zacinaju odkedy sa oteplilo, tak od 21 h do 23 h, kazdu chvilu pocut zvuky asi dreva, čo ma fakt desia a vzdy sa modlim nech strecha/krov vydrzia do rana a nezavalia mna a dieta v spanku.. Som z toho uz vynervovana a paranoidna. Pekne si domcek udrziavam, zutulnujem, no bojim sa v nom byvat. Mame k nemu aj papiere, projekty, no ja sa tomu nerozumiem. Zvuky byvaju aj pocas zimy, aj pocas leta, vzdy v noci, ale dom ma uz 30r, tak neviem, ci dom sadá, alebo ci drevo a palena skridla stale mozu pracovat a reagovat na zmeny teplot, ked aj dnes cez den bolo 23 C a vecer 6 C.. Ak mi tu pani stavbari od fachu vedia poradit nieco vhodne, budem rada. Podotykam, ako slobodna mamicka nemam 5 - 10.000 eur na novu strechu. Krov vyzera zachovalo, skridla detto, no ako laik odborne do toho nevidim. Len tych hlucnych noci sa desim.. Dakujem za kazdu dobru radu
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od nitakimuri:

@st89 no zrovna ja veru určite!!! 😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅
@nitakimuri tak treba niečo s tým začať robiť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od st89:

@nitakimuri tak treba niečo s tým začať robiť.
@st89 no uz by aj stacilo, uz je tu jedna ducharska tema, kludne sa realizuj tam, a ked nestaci skus modrehokonika, tu pani riesi ine/dolezite veci...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janula_be:

@nitakimuri tak pokiaľ veríte na zblúdilé duše, c…
@janula_be Máš pocit, že farár najprv potrebuje statický posudok ku výkonu svojich procedúr ? 🤣🤣🤣
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cukrik25:

@st89 no uz by aj stacilo, uz je tu jedna duchars…
@cukrik25 dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?