Mediteran ako ci nie?

Ma niekto strechu Mediteran, prosim vas ako ste s nou spokojny?Maly sme na plane ze dame len plech ten vlnity co sa podoba na skridlu, ale predavajuci ktoremu sme dali robit cenovu ponuku nas prehovara na Mediteran.Dal nam aj cenovu ponuku na 270 m2 skridle za 3500 eur, v tej cene je folia, olatovanie, okapove rury, hrebenace ...., proste asi vsetko co k tomu patri a za pracu krov plus polozenie sridle 4500 eur.Takze strecha by nas vysla okolo 8000 eur.Je to dobra cena prosim musime sa rozhodnut do konca mesiaca, a tu v okoli nie je vela ponuk kde mozme dat rob it strechu, tak nevieme ci davat este niekde robit cenove ponuky, alebo sa na to vykaslat
Odpovedať
Profilova fotka
Je to vynikajúca cena na Mediterrán Danubiu EVO s doplnkami ale určite by tam nebol zarátaný odkvapový systém a strešné laty. Alebo Vám narátal Vlčanku len.
Odpovedať
Profilova fotka
mam mediteran danubia evo a som spokojny 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme davat mediterran zenit carbon. Mame maly sklon, len 20°, tak ide plne debnenie. Ale bude to fajnove. cena celkom v pohode. len sa mi zda vysoka cena za robotu, co pises. To bola u nas asi najvyssia ponuka. To sme hned zavrhli. Este si daj velky pozor na gater, odkial bude drevo na krov. Vedia pekne okaslat a poslat smejdove drevo. To si poriadne prever, my sme presli asi 10 pil.
Odpovedať
nam dokonca Mediterran Danubia vyšla menej ako plech.. tiež sme chceli najprv plech ale ideme do skridle, mame to prejednane aj s projektantom.
Odpovedať
@borderka @nango @johny14 @suffo aj nam sa skridla paci, len sa bojime toho machu za par rockov
Odpovedať
@majuska451 zabudla si zaratať drevo na krov....lebo za 8000€ strecha na komplet určite nebude pri 270m2. My máme tiež Mediteran Danubia Evo a zatial sme spokojni, ale strecha je len pol roka, ale škridle boli dobré,nepraskali.
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska451 Pokojne si dajte Mediterrán ale s povrchovou úpravou EVO tá je dobrá.
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska451 ahoj, ja budem mať tiež Mediterran Danubia Evo. Rozmýšľal som aj nad škridlou Bramac, dokonca Tondach, ale po pár hodinách strávených nad rôznymi recenziami a fórami, či po osobných stretnutiach s obchodnými zástupcami a predajcami som sa rozhodol pre Mediterran. Dnes je kvalita jednotlivých značiek porovnateľná, platíš vyslovene len za značku. BTW Ak sa rozhodneš pre Mediterran, určite ber EVO.
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska451 cena za material je vyborna, na praci by ste mozno dve-tri stovky vedeli usetrit. ale nikde nespominate drevo na krov, to bude este par tisic eur k vasim "Takze strecha by nas vysla okolo 8000 eur" :-|
Odpovedať
@sorca24 nie nie drevo tam nie je zaratane, budeme mat aj dreveny strop tak preto som tam nedavala cenu dreva, lebo som nevedela presne kolko bude stat drevo
Odpovedať
@suffo ano bude s povrchovou upravou EVO
Odpovedať
@tarbavalaba ano zabudla som este na drevo.myslis ze mam este s predavajucim jednat o cene?ked on mi povedal, ze aj cenu nam uz upravil aby sme boli spokojny.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?