"Machovenie" strechy

Profilova fotka
Ake mate skusenosti vo stresnymi krytinami - skridla....??? Pocula som z viacerych ust, ze dnes je uz jedno, ci budem mat skridlu betonovu alebo keramicku, mach by sa nemal chytat ani na betone....vraj ma uz lepsiu povrchovu upravu ako pred par rokmi. Samozrejme, ze potrebujeme cenu strechy stiahnut na co najnizsiu moznu hranicu....tak potrebujem poradit pri rozhodovani..... Vopred vam dakujem za nazory! (Farba cierna....)
Odpovedať
mediterran danubia, skridla porovnatelna kvalitou s bramacom len v lepsej cene 6.2e/m2 alebo s protimach.povrchovou upravou danubia evo v cene 7.3e/m2 ...aj ked si myslim ze na vsetkych sa po istom case 10-20rokov pomaly zacne chytat mach...podotykam ze nie som predajca, ja pojdem tiez do mediterranu danubia evo v hnedej farbe ;-)
Odpovedať
Ja mam kúpenu škridlu z mediterranu anticku červenú. Hneď ako došla krytina som si jednu dôkladne prezrel a zistil, ze tieto betónové škridly nie sú len povrchovo upravené ale sú už farbené pri výrobe, povrch je hladký a pekne spracovaný. Ku kvalite sa neviem zatiaľ vyjadriť, ale strechari ju pochvaľujú. Čo sa tyka toho machu som sa ich pýtal, povedali že časom sa to ukáže na všetkých krytinach, aj na tých pálených. Podotýkam že som tiež zástancom pálenej škridly, avšak cena rozhodla. Pri 20.000 € streche som ušetril 3.000 len na škridle (pred mesiacom a pol bola akcia, neviem ci trva aj dnes). Na ich oficiálnej stránke to nebolo vyznačené, v internetových stavebninach som si to všimol
Odpovedať
Profilova fotka
No ja neviem, ale osobne si myslim ze strecha je na cely zivot a na tom co je na cely zivot by sa nemalo setrit. Tiez som pocul ze uz by sa mach nemal drzat ani na betone, ale aj tak sme radsej zvolili palenu. Ako to dopadne uvidime, ale ked tak pozeram po tych strechach asi na kazdej sa casom vytvori urcity mach :)
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka za typy.... @pksoo ja si zas nemyslim, ze strecha je na cely zivot.... len je skor pravdepodobne, ze ja sa tej vymeny nedozijem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zusika Ved prave o to mi ide ;-) nech sa s tym jeduje a plati uz dakto iny, nie ja :-D
Odpovedať
Ja mám bramac alpskú posypovú ,chybu ktorú som spravil už viac nikto nespraví lebo ju prestali vyrábať....Čo sa týka machu je úplne jedno aká je,lebo mach si nevyberá typ ani cenu škridly ale čas a prostredie za ktorý sa usadí v póroch škridly.
Odpovedať
@zusika A co tak plech - na modernu stylovu novostavbu? ;-) Je to krajsie, zaujimavejsie a ziadny mach. Kuk album.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?