Ktorú značku betónovej strešnej krytiny?

Profilova fotka
Niečo na štýl ankety. Neviem sa rozhodnúť. Pomer kvalita/cena, nechcem referáty a ani predajcov, stačí v skratke. Chcem skúsenosti tých, čo daný produkt majú na dome. Ďakujem
Odpovedať
Mediterran - dobra cena, je ale dost krehka...
Odpovedať
Mame Bramac Klasik a spokojnost. Cena je dobra, ked si pockas na akciu.
Odpovedať
My máme Mediteran, dávali sme si naceňovať aj KM - Betu a Bramac ale najlepšiu cenu nám urobili na Mediteran. Vôbec nebol krehký a pýtali sme sa predajcu, ako to vlastne je. Jeho odpoveď bola, že čím viac ho majú na sklade tým dokáže viac vytvrdnúť. Keď je sezóna a nemajú dostatočné zásoby, ak ide krytina ihneď z výroby, vtedy je krehká. Preto si treba vybrať stavebniny kde majú dostatočné zásoby :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež máme mediterran...a nebol krehký....najlepší pomer cena - kvalita
Odpovedať
Profilova fotka
Máme Mediteran, dávali sme ju pred 5 rokmi, ešte len prišla na náš trh a sme absolútne spokojný. Manžel robí krovy a veľa ľudí si ju dáva, aj cenovo je veľmi výhodná.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dávali BRAMAC Montero - tvrdia že je o 50% tvrdšia ako káže norma
Odpovedať
Profilova fotka
znava Písala na príspevok o Euronite, že ho majú 5 rokov na streche a vychvaľovala a obhajovala si ho. A musela dodať, že manžel sa vyzná, čo je dobré a aký je expert na strechy. Teraz zas píše, že majú Mediterrán 5 rokov na streche. Tak teraz som z toho jeleň:-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame KM Beta zatial spokojnost :)
Odpovedať
Profilova fotka
no vsetci preferuju Bramac ale zbytocne drahy a inak ja by som si dal KM Betu je v celku cenovo dostupna a ked tak Mediteran ale ten je krehky ale ked sa uz ullozi a nebude sa tam viac chodit tak vydrzi aj ten alebo este ma napadla aj Benders a ta je tiez dobra
Odpovedať
Mame Euronit Extra v grafitovej farbe 2hy rok ......zatial spokojnost !
Odpovedať
Článok sa načítava...
čomu sa divíš suffo? Ved to všetko je len vyvolana skryta reklama seba sameho...
Odpovedať
Bramac a max spokojnost...
Odpovedať
Máte niekto aj Leier?
Odpovedať
Podla mna je to jedno : Bramac , Mediterran alebo inne . Vychrava cena . Dajte si zalezet na povrchovej upravie , Nie kupujte surovej skridly. Povrchovy nater ako u bramaku - Protector alebo Mediterran - EVO predluzi zivotnost o nekolko rokov , skridla je krajsia , menej trime sa na nej snech , im tmavsia tym lepsie , menej je na nej vidno spinu a kupujte popularnu znacku a vzor , bo ak by ste do buducna chceli neco dostavit alebo prerobit , budete isto mat kolo toho servis.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?