Odpoveď na príspevok od hubo737:
Zdravim, potrebujem zaizolovat betonovu zumpu asf… @hubo737 Ten malý - bežný pevne nastavený regulátor tlaku nezvláda prietok a výkon, aký potrebuje takýto horák. On je vhodný max. tak ku kuchynskému sporáku. Ty musíš použiť nastaviteľný regulátor, alebo horák pripojiť priamo na fľašu, be regulátora.Odpoveď na príspevok od petersd:
@hubo737 Ten malý - bežný pevne nastavený regulát… @petersd dakujem aj som si to myslel, ak by som to pripojil k 10kg flaske napriamo, tka je sanca ze to nevybuchne ? :)Odpoveď na príspevok od hubo737:
@petersd dakujem aj som si to myslel, ak by som t… @hubo737 sanca tu je stale, aj s regulatorom :) ale ked pouzije clovek rozum, tak by to malo byt ok ... sak ako stoji ten horak, hadica a s regulatorom u nas v miestnom obchode 35e ... o kolko menej stoji v pl bez, ze sa to oplati riesit odtial ? videl som to pripajat aj k plyn rozvodu v dome ked dosla flasa ...Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@hubo737 sanca tu je stale, aj s regulatorom :) a… @hubo737 Neboj, nebuchne to. Viac "havárií" je kvôli popraskaným hadiciam, či netesnostiam, než kvôli absencii regulátora. Maj fľašu ďalej od roboty, nie že budeš lepiť - nahrievať tak, že Ti ju plamene budú oblízovať. Aj takých indiánov som už videl. @shadowmilan Videl si to pripájať, ale už nie reálne robiť, že? V dome je nízkotlak,... štandardný nahrievací horák má dýzy dymenzované na PB,... atď, atď. .. prekážok viac, než dosť. Určite im to nefungovalo a ak, tak oheň len ako "na dušičky".Odpoveď na príspevok od petersd:
@hubo737 Neboj, nebuchne to. Viac "havárií" je kv… @petersd nikde som netvrdil, ze to fungovalo :D ale chaby pokus to bol :) zalezi co clovek od toho ocakavaOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@hubo737 sanca tu je stale, aj s regulatorom :) a… @shadowmilan nejde o to ze to je nejak lacnejsie skor to ze je to pohodlnejsie, v obchodoch som nasiel u nas za 30 bez regulatora.