Horák na natavenie asfaltovej izolácie

Zdravim, potrebujem zaizolovat betonovu zumpu asfalt. pasmi (vrch k vani) a poterbujem kupit horak na natavenie, ten som nasiel v polskom shope, podla recenzii akurat pouzitie naco potrebujem. Len potrebujem poradit k akej falsi to pripojit. mam doma zltu 7.5kg z benzinky s clip regulatorom 30mBar, bude to stacit na tak velky horak ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hubo737:

Zdravim, potrebujem zaizolovat betonovu zumpu asf…
@hubo737 Ten malý - bežný pevne nastavený regulátor tlaku nezvláda prietok a výkon, aký potrebuje takýto horák. On je vhodný max. tak ku kuchynskému sporáku. Ty musíš použiť nastaviteľný regulátor, alebo horák pripojiť priamo na fľašu, be regulátora.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@hubo737 Ten malý - bežný pevne nastavený regulát…
@petersd dakujem aj som si to myslel, ak by som to pripojil k 10kg flaske napriamo, tka je sanca ze to nevybuchne ? :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hubo737:

@petersd dakujem aj som si to myslel, ak by som t…
@hubo737 sanca tu je stale, aj s regulatorom :) ale ked pouzije clovek rozum, tak by to malo byt ok ... sak ako stoji ten horak, hadica a s regulatorom u nas v miestnom obchode 35e ... o kolko menej stoji v pl bez, ze sa to oplati riesit odtial ? videl som to pripajat aj k plyn rozvodu v dome ked dosla flasa ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

@hubo737 sanca tu je stale, aj s regulatorom :) a…
@hubo737 Neboj, nebuchne to. Viac "havárií" je kvôli popraskaným hadiciam, či netesnostiam, než kvôli absencii regulátora. Maj fľašu ďalej od roboty, nie že budeš lepiť - nahrievať tak, že Ti ju plamene budú oblízovať. Aj takých indiánov som už videl. @shadowmilan Videl si to pripájať, ale už nie reálne robiť, že? V dome je nízkotlak,... štandardný nahrievací horák má dýzy dymenzované na PB,... atď, atď. .. prekážok viac, než dosť. Určite im to nefungovalo a ak, tak oheň len ako "na dušičky".
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@hubo737 Neboj, nebuchne to. Viac "havárií" je kv…
@petersd nikde som netvrdil, ze to fungovalo :D ale chaby pokus to bol :) zalezi co clovek od toho ocakava
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

@hubo737 sanca tu je stale, aj s regulatorom :) a…
@shadowmilan nejde o to ze to je nejak lacnejsie skor to ze je to pohodlnejsie, v obchodoch som nasiel u nas za 30 bez regulatora.
Odpovedať
Pozerám, že hadica má 5 metrov, to je fajn, nebudeš toľko behať okolo prasaťa, ber ho z allegra, dopravu máš zadarmo a možno využiješ aj 15 eurový kupón ak k tomu niečo pridáš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?