Dokedy je potrebné dostať stavbu pod strechu?

Dávame si robiť cenové ponuky na strechu, volne termíny však maju až v novembri. Nieje to neskoro na robenie strechy tak aby to neuškodilo stavbe?
Odpovedať
Profilova fotka
a uz mate vymurovane? no ti nezavidim, my sme po kazdo dazdi mali v dome bazen, sme to vynasali vedrami... ked nie je blbe pocasie, da sa robit aj v novembri, ale to nikto nezaruci... ale priamo na drevo alebo krytinu by to nemalo mat vplyv...
Odpovedať
ja by som sa snažil stavbu čo najskôr uzatvoriť, nech tam zbytočne nenaprší
Odpovedať
Profilova fotka
zase nam stala stavba celu zimu, dobre premrzla a vybavene..ziadne problemy teraz s vlhkostou, rosenie okien a podobne co tu ludia spominaju.. samozrejme, treba mat priecky prekryte
Odpovedať
no my teraz ťahame mury , ale robime to len sami s 1 murárom po víkendoch, takže to ide hrozne pomaly a chceli sme dať strechu urobiť tak na konci oktobra, lenže firmy su obsadene . @andyfoto ale stála ti tá stavba prikryta strechou, nie? no aj my to chceme dať "vymrznuť" cez zimu a pokračovať na jar.
Odpovedať
@sorca24 ja by som to na zimu uz nerobila, presne ako pise @andyfoto , aj my sme takto postupovali - teda cez zimu sme zakryli (zazimovali), nechali vymrznut a strechu robili az na jar.
Odpovedať
nam robili strechu v decembri. Ale bola sucha zima. Akurat som nezavidela tym robotnikom.
Odpovedať
a keby sa to prikrylo nejakou foliou, kým by nám v novembri urobili strechu?
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 ked chcete dat vymrznut tak neries strechu :) mne stavba stala bez strechy...a to mame plochu strechu
Odpovedať
@andyfoto chceme to dať vymrznuť, ale aj so strechou :-D a ako sa to zakrýva, čim, ak by sa nestihla strecha?
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 tak to potom nemozes volat ze stavba vymrzla.. to sa vola cast stavby ktora nema strechu :D cimkolvek co zozenies a co nepotrha mraz... igelit, plachty billboardove atd...
Odpovedať
@sorca24 my sme nechali stavbu tiež bez strechy celú minulú zimu, v marci sa robila strecha. všetko ok, veniec sme zakryli fóliou.
Odpovedať
čím skor..... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@andyfoto pomocna otazka, aka asi bude rozdiel teplot vo vnutri a vonku zastresenej stavby v zime, ked tvrdis ze vtedy stavba nevymrzne?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?