Davat A strechu alebo upravit kocku

Caute, kupil som kocku dom. Neviem sa rozhodnut ci dat na nu A strechu alebo len upravit kocku co tam je a nechat to tak? Zateka na jednom mieste ale nevidim v tom velky problem pri oprave. Financne to asi vyjde lacnejsie len oprava, ale rozmyslam nad tym ze ked zateplim dom a dam novu fasadu, ci nebude problem pri dazdi. Je nejaka vonkajsia farba co bude odolna voci premoknutiu? Mozno su to hlupe otazky ale som uplny laik do tychto veci. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@phis Ak mám povedať svoj názor, tak na kocku by som "A" strechu určite nedával. Kocka je kocka (ako fenomén v architektúre) - tak sa sústreď na jej rekonštrukciu a jej funkcionalistický charakter jej neber... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
premoknutia fasady sa neboj, vsetky dnesne fasadne natery su prakticky vodonepriepustne, ostatne sa casto aj daju umyvat wapkou. Dolezite je dobre spravit opravu strechy, zas, vsetky dnesne materialy su kvalitne, len treba dodrzat technologicky postup, a urobit dobre vrch atiky. A pri zatepleni spravne navrhnut hrubku izolacie, nesmie byt velmi tenka, lebo Ti tam bude kondenzovat voda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?