Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
Som zufala uz prisambohu.. mam na krku velky 3 po… @nitakimuri ak to praská iba večer, tak si myslím ze praská drevo v krove, drevo pracuje, a keďže je nezateplene tak pracuje viac, cez deň sa nahreje a večer sa ochladzuje. Takže môže tam byt nejaké pnutie vyvolané teplotnými rozdielmi.Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
Som zufala uz prisambohu.. mam na krku velky 3 po… @nitakimuri Kľudne spinkaj spánkom spravodlivých 😁. Mala si dvoch statikov, teda s vysokou pravdepodobnosťou nič na Teba nespadne. Máš kolo seba príliš veľa dreva a to praská furt. (aj zvukovo, ale aj fyzicky). Najintenzívnejšie to počuť z večera v prvej časti noci a potom z rána. V oboch týchto obdobiach sa drevo prispôsobuje zmenám teploty.Odpoveď na príspevok od st89:
@nitakimuri ak to praská iba večer, tak si myslím… @st89 ono to vzdy tak od cca 21h do cca 23 h, potom uz nie, resp zriedkavoOdpoveď na príspevok od petersd:
@nitakimuri Kľudne spinkaj spánkom spravodlivých … @petersd si mily, dakujem :-)Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
@petersd si mily, dakujem :-) @nitakimuri Ďakujem, ale zas až tak moc milý nie som. Pôvodne som chcel aj napísať, že v noci môže na Teba "spadnúť" už iba tak chlap, ale potom som si to rozmyslel. 🤣Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
@st89 ono to vzdy tak od cca 21h do cca 23 h, pot… @nitakimuri sú to dilatacne pohyby, tepelná roztazivosr a u dreva aj zmeny vlhkostiOdpoveď na príspevok od zita19:
@nitakimuri sú to dilatacne pohyby, tepelná rozta… @zita19 ten krov nespadne teda?Odpoveď na príspevok od petersd:
@nitakimuri Ďakujem, ale zas až tak moc milý nie … @petersd jeden na mna v noci pada pravidelne.. moj spoluspáč 5r syn 😁Odpoveď na príspevok od nitakimuri:
@zita19 ten krov nespadne teda? @nitakimuri prečo by padal?