Bramac Braas Rubín 9 engola antracit

Ma niekto keramicku skridlu Bramac Braas Rubín 9 engola antracit?Rad by som videl realne foto,lebo nam sa stala taka vec ze ak sa pozriete na strechu tak je vidiet nanafarbenu cast skridly a nieje to take antracitove ta strecha ale take s nádychom do tehlovej farby.Osobne si myslim ze treba reklamovat ale rad by som videl aj inych ake to maju,alebo aspon nazor co stym.Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Krytinu si vyberas na cely zivot, ak sa ti skridla nepozdava tak ju na strechu nedavaj. Toto je iba fotka z realizacie, len pre lepsiu predstavivost. P.S.: Rubin 9 nemá 1/2 skridle, tak ani nechci vediet kolko budes mat odpadu pri narozi alebo uzlabi... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pokúsim sa odpovedať na dané otázky. V prípade, že dorezávanie úžľabia resp. nárožia prebieha priamo na streche, uvoľnený prach z rezania sa usadzuje na povrchu krytiny. Ak sa z noci na ráno objaví na streche rosa, tak na povrchu vidieť rovnomerné zafarbenie do červena, ktoré je viditeľné hlavne pri tmavých farbách. Tu treba počkať na výdatnejší dážď, ktorý prach z povrchu zmyje. Ak príde dážď (čo predpokladám, že sa udialo) určite budete spokojný a prach z rezania sa stratí. Ohľadom ½ škridiel pri veľkoformátových modeloch keramických škridiel sa nedodávajú z dôvodu tvaru vlny a zámku na krytine. Prioritná úloha ½ škridiel je dosiahnutie stability rezaných škridiel a možnosti ich fixovania na latovanie. Pri veľkoformátových krytinách ako je RUBÍN 9 použitie ½ škridiel nie je tak rozhodujúce a potrebné. :-) Ak máte otázky ohľadom našich krytín, rád Vám ich zodpoviem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?