Ako ste spokojný so strechou Benders?

Profilova fotka
ma ju niekto???ako ste spokojni?
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna by to zaujimalo.Celkom pekna a vyzera kvalitna skridla.
Odpovedať
aj mna-chceme ju :-) , ale nepoznám zatiaľ nikoho kto by ju mal.tak sa niekto ozvite so skúsenosťou
Odpovedať
Profilova fotka
tak dnes idem o nej pozistovat viac,lebo neviem ani ako vychadza cenovo a velmi sa mi zacina pacit.Je to nemecky vyrobok a vraj je velmi kvalitna.No uvidime.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,dnes pride ku nam obchodak z bendersu,tak zistim nieco.Zatial viem iba tolko,ze su lacnejsi o 10-15%od bramacu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
michal165 • 12. apr 2009 o 09:32 Kto ma so strechou Benders skusenosti? Mam ponuku a je lepsia ako Bramac, tiez ide o betonovu krytinu.... anavila • 12. apr 2009 o 20:41 ahoj...aj my mame dobru ponuku na benders...asi sa preto rozhodneme...len cakame na SFRB :-( Vela ludi ju nema, uz som tu aj ja pred asi 4mesiacmi zalozila takuto temu a nikto sa mi viac menej neozval...tak neviem..ale myslim ze nebude zla...ked je betonova... a bramac ma napr moj znamy tehlovej farby a po 5 rokoch uz ma na nej mach...takze neviem..
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som zas pocula ze je to svedska krytina, nie nemecka, tak neviem kde je pravda..a zoberte si ze vo svedsku su riadne zimy, takze asi svedi robia dobre strechy 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte mi máme škridlu benders od novembra 2008 máme zatial hrubú stavbu . Keď som ju porovnáva v Bramacom tak Benders malo o 2 vrchné potery viac proti zaneseniu machu a tak. Montáž bola bezproblémová a hlavne príslušenstvo bolo lacnejšie mi sme spokojný odporučil nám ju známi ktorý s ňou pracoval vo Švajšiarsku tam patrí medzi jednotku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa paci benders,ale neviem sa rozhodnut pre typ ......... poradte na bungalov :-|
Odpovedať
Profilova fotka
fejka • Dnes o 11:18 Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti so švédskou strešnou krytinou Benders ? Uvažujeme o nej ako o reálnej voľbe, len väčšina ľudí sa rozhoduje bud pre Tondach, Bramac... atd a o tejto krytine nemáme moc referencií. Ak niekto máte skúsenosti, dajte prosím vedieť, či ste spokojní, čo sa týka kvality, servisu atď... Ďakujem. suchonka • Dnes o 17:36 aj my o nej uvažujeme,ale skúsenosti nemáme,len sme si dali urobiť výpočet ( 186 000 ) a bola oproti bramacu (226 000) lacejsia.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Čaute kamoši ..tak som to všetko čítala o Benderse prešla som si katalóg,internet fóra vo švajčiarsku a švédsku a vychádza mi z toho že určite do toho ideme s manželom ..máme strechu 460M2 a ten obchoďák z bendersu nám spravil rozpočet do 24 hodín ..prišiel vysvetlil a vedel o čom hovorí.Ukázal fotky + video zo švédska z fabriky . a 90 tis sk sme ušetrili .A je to podľa fóra zo zahraničia kvalitnejšia krytina ako Bramac Všetci v zahraniči tvrdia že je to rodiinný podnik ktorý nemíňa na reklamu ako Bramac . Potom preto su tak drahí . Ak potrebuje te poradiť píšte
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte... suchonka, my davame na bungalov tuto kryitnu vlnky. Este neviem ako to bude vyzerat, ale uz sme sa rozhodli
Odpovedať
Profilova fotka
ja uz strechu hotovu mam, dlho som sa nevedela rozhodnut, ale cena ma presvedcila, nakoniec mam Mediteran......bola za, pre mna vyhodnu cenu a spravili mi ju na kompletku ich sikovny chalani, za 5 dni s krovom,okapmi,skridlou........som spokojna ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte...aj my sme davali krytinu Benders....a sme spokojny...aj s cenou aj s vysledkom... ;-)
Odpovedať
adka,koľko vás vyšla krytina,dali vám aj zľavu?Nám sa veľmi páči tá briliant dvojité s.
Odpovedať
ahojte aj ja mam zauem o benders len nikde neviem zohnat cenu,poznate niekoho kto to ma v okrese SC alebo PK ?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,ruri v okrese Pk a SC nepoznam nikoho ale viem stranku na ktorej sa da vyziadat priamo cenova ponuka a je tam aj katalog krytiny viac v IP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Pozdravujem Vás. :-) to:ruri okrese SC ju mám ja. Ale obchodák (z PU) mi dal kontakty na ľúdí čo ju majú vo Vinosadoch a v Ivanke pri Dunaji časť Zálesie. Bol som sa na oboch pozrieť. Ak chceš 8-) sem " http://www.e-filip.sk/Default.aspx?Co... " ja som bol riadne ]-( .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?