Aké skúsenosti máte so strešnou krytinou Euronit?

prosím stručne :-)
Odpovedať
tu ju všetci chvalia, je asi najdostupnejšia cenovo a má asi skoro tie iste vlastnosti ako Bramac
Odpovedať
Máme ju, zatiaľ spokojnosť.
Odpovedať
Ahoj, práve ideme robiť krov, a až sme sa rozhodli pre euronit, teraz majú novú povrchovú úpravu, neviem teraz presne ako sa volá, ale rozhodli sme sa pre ňu, v takej čokoloádovej farbe.
Odpovedať
Máme ju 2 roky a sme s ňou spokojní.
Odpovedať
Mam ju na streche 1mesiac...Euronit-duratop (povrchova uprava) vraj odolnejsia voci vonkajsim vplyvom. Doplatok za tuto upravu cca 100 eur na celu strechu. Mam farbu MOCCA... Ked mi ju strechari montovali...zistili ze su na celej objednavke su pigmentove skvrny...odniesli to prec a par dni doniesli novu...sem tam hlavne na korytkach vidno akoby oderky-osuchane...ked boli ulozene jedna na druhej...vraj to voda zmije...no uvidime. V porovnani s bramacom je pevnejsia...aspon tak vravel predajca...testoval ich. Inak Euronit je nemecky vyrobca...ale na 100% dostanes skridlu vyrobenu v polsku,pod ich licenciou,ako aj ja.
Odpovedať
@labka4 Ja som ju chcela na základe odporúčania kamaráta ;-) Chceli sme tmavo - hnedú lesklú a Bramac ani Mediterran neboli také pekné a Creaton bol už veľmi lesklý. Nakoniec sme si počkali na tohtoročnú novinku Duratop Profil S a je úžasná ;-) ;-) ;-) Ja som z nej nadšená. Práve nám ju pokladali a z blízka vyzerá ešte tmavšia - ako tmavý antracit ;-) A to je ešte modernejšie ;-) A mali sme len 4 -5 popraskaných kúskov ( čo sa ľudia napr. pri Mediterrane sťažovali, že býva veľa poškodených kusov). ...pozri v mojom albume.
Odpovedať
@ninka23 pozeram ze mame rovnaku skridlu...odkial ste ju brali??? Stavias v okoli NR...ako ja?
Odpovedať
@tomino9 Škridlu sme brali z fy MEDOP strechy. Super jednanie :-) Staviame v NR a Ty ? Chcela som mrknúť tvoj domček, ale nemáš album, škoda :-|
Odpovedať
@ninka23 Tak tak...medop...aj strechu mi montovali...Ja v Cabaji....rozmyslam ze urobim album... :-)
Odpovedať
@tomino9 Nerozmýšľaj, urob, som zvedavá ;-) V Cabaji sme boli min. týždeň, keby som vedela, tak prídeme pozrieť :-)
Odpovedať
my mame tiez euronit...rozhodovali sme sa medzi bramacom a euronitom... bramac sme mali dobru cenu na krytinu ale na doplnky-uz presne neviem coho sa to konkretne tykalo- to bolo sakra predrazene a podmienka ze ti daju zaruku iba ak budes mat origos prislusenstvo... ako ked ti tesari zle spravia strechu, co ma s tym spolocne ze skridla bude super spickovej kvality? euronit je myslim polska, ale nebol problem pri pokladke, mame ju rok, a zatial sa ani nemalo co stat....to je moj nazor
Odpovedať
:-) všetkym ďakujem za prispevky ,aj mi sme :-) pre EURONIT.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@labka4 Máme Duratop tmavo hnedú a som s ňou veľmi spokojná :-) Je oveľa krajšia ako som čakala. Pozri môj fotoblog.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
mám EURONIT DURATOP profil S - MOCCA. Krásna škridla!!! Mal som veľa polámaných skridiel, ale predajca to bez problémov vymenil. Cenovo bola veľmi výhodná. Bol som prekvapený ked na baleniach bolo že EURONIT Poland :)) ale drží a je nádherná....Zatial spokojnosť. Môžem odporúčiť.
Odpovedať
Ja mám tiež Euronit Duratop Profil S a úplná nádhera. Ani jedna nám nepraskla a ani nič podobné. Na streche vyzerá profil S nádherne, líši sa od ostatných štandardných tvarov škridlí s dvoma vlnkami a cenovo je omnoho výhodnejšia ako Bramac a farba je tiež nádherná. Odporúčam jednoznačne EURONIT.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?