ZSE si neprebralo stale postu

ahojte, ZSE si neprebralo stale postu uz to tam maju cca dva tyzdne cakame len na nich, kym sa vrati dorucenka na SÚ + musime cakat dalsich 7 dni na namietky, neviete, kde by som mohla zavolat, ze kesy si miena tu postu uz prebrat?
Odpovedať
Profilova fotka
@zanettle ved maju na to 30 kalendarnych dni, treba si uvedomit ze nie ste jedini v tom stavebnom kolobehu a ZSDiS neriesi len vyjadrovacky k SP. Daleko viac je poruch, pripajaciek. Pre to je tam 30 dnovka. Kam ste posielali ? ZSE je dodavatel, ZSDiS je distributor. Pojmy dojmy.
Odpovedať
@dominik_galaba 18 dni ma byt zasielka na poste, nemam namysli vyjadrenie ale oznamenie o stavebnom konani.
Odpovedať
Profilova fotka
@zanettle určite v prvom rade kontaktujte distribučnú spoločnosť a nie modrústrechu. Volania z celého územia SR počas pracovných dní od 7.00 do 19.00 h 0850 333 999 Volania zo zahraničia: +421-(0)2-32 11 54 00 Volania z pevnej siete sú spoplatňované cenou miestneho hovoru. Volania z mobilnej siete sú spoplatňované sadzbou príslušného mobilného operátora.
Odpovedať
@zanettle ak ste poslali na blbu adresu tak ani nepreberu
Odpovedať
PResne chelo by si skontrolovat udaje kam ste to vlastne poslali, bo sa mi nejako si nezda, ze by si postu nechavali tak dlho na poste a preco aj na poste, vsak vacsinou tam vzdy niekto je, co postu preberie
Odpovedať
Posielal to stavebný úrad nie my, ide o oznamenie o zacati stavebneho konania
Odpovedať
Profilova fotka
Tak mozno toho maju proste vela. Nic za to nedas, proste ak si tam zavolas, alebo sa tam rovno zastav a uvidis, co ti povedia
Odpovedať
nezda sa mi zeby si tak velka firma preberala postu 😄 vacsinou sa to robi hromadne kazdy den ... bud to slo na blbu adresu, alebo to proste posta nezaregistrovala ...nemyslim zeby to zse drzalo maximalnu dobu na poste a potom povedal - sak 30 dni od prebratia 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Tak tam zavolaj alebo chod tam osobne. Ci maju to ludia z modrej strechy vybavit za teba? My to tu odkial mame vediet preco si neprebrali tvoju trapnu postu? Asi ich to nezaujima, spravili si z nej lietadielko a vyhodili ho z okna, alebo postar si do nej ubalil travicku a poriadne sa zdunil a netrafil na adresu, moznosti je naozaj vela...
Odpovedať
@zanettle A ako vôbec vieš, že to neprebrali? Máš podacie číéslo zásielky?
Odpovedať
@chrobak7 to by pri takychto zasielkach amili mat nie? teda ja aspon dufam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?