Zakladova doska bez stav.povelenia

Chcem vsetkych ubezpecit,ze nechceme stavat nacierno,ze vsetky institucie a projekty a suhlasy susedov a informocanie obce sme absolvovali,le skompletozavanie sa opozdi kuoli pozemkovemu,ktory nestiha a ze moze byt,ze to bude trvat az 3 mesiace...a kedze ide zima tak...
Odpovedať
@zana12 Ja by som tiež tak urobil, otázka je ale či Vám nedajú za to pokutu. Záleží od stavebného úradu ako sa k tejto situácií postaví a vôbec ich nemusí zaujímať ,že niekto nestíha. Zákon je zákon a keď Vás niekto náhodou natre ,čo aj urobí lebo ľudia sú blbí tak zaplatíte. Ale čo som počul ,že to nie sú vysoké pálky tak max 150€ ale zato máte dosku :-)
Odpovedať
@zana12 v tvojom pripade by som to hlavne nevesal na internet a sustredil sa na tu zakladovu dosku, cim menej ludi vie, ze este nemate stavebne povolenie, tym lepsie.
Odpovedať
@zana12 V pohode. Ak nemáš v okolí závistlivca a neprajníka čo by ta natrel. My sme tahali múry ked nám prišlo stavebné. Bolo to s požehnaním starostu a ludia sú u nás pohodoví, tak nebol dovod čakat. Mafiáni si stavajú kde chcú čo chcú a nič sa nedeje, tak isto cigáni. Zákon platí len na poctivých ludí, ktorým je aj smiešna pokuta dost vysoká.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?