Vyznacenie prístupovej cesty...

dobrý den, mohla by som sa Vas opytat, alebo vedel by mi niekto poradiť? ku stavebnému potvrdeniu potrebujeme aj Povolenie na vjazd na cestnu komunikáciu, kedze cesta nie je obecna museli sme ist na dopravný inspektorat do LM , /tam spadame/ a chcu od nás resp. od nasho "projektanta" vyznacenie tej prístupovej cesty, malo by to byt zakreslene pri osadení domu na pozemok .. no nas projektant netusí o com rozpravame... viete mi niekto poradit, ako by to malo vyzerat? stretol sa s tym niekto??? dakujem pekne... za kazdu dobru radu , pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
@katka.sp na to musíte zavolať geodeta, vyznačiť v teréne, zameria, zakreslí.
Odpovedať
Nie nie..na dopravnom inspektorate nam povedali,ze presne ako mame vyznacenu situaciu osadenia domu ,tak ma tam projektant vyznacit pristupovu cestu...len vyznacit na papieri ,aby videli kde bude prijazd z pozemku na cestu..no len teda ako to vyznacit?? Sipkami?? Cim???
Odpovedať
@katkasp Projektant vam iba na pozemku oznaci spevnene plochy a taktiez miesto, kade budete vchadzat autom na pozemok (ci uz ku garazi, alebo k pristresku...). Vjazd pravdaze musi byt rozsireny v miesta napojenia kvoli zatoceniu autom na pozemok a podobne. Myslim, ze kazdy projektant by to mal vediet, pokial nie, treba oslovit niekoho, kto projektuje pristupove komunikacie. Na DI musia totiz vediet presne, v akom mieste sa chcete pripajat na cestnu komunikaciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?