Vyjadrenie spp - nepripajame sa na plyn

Zdravim... Prosim poradte, tych ziadosti je viacero a nevieme sa vysomarit...na plyn sa nebudeme pripajat potrebujeme od nich iba nejake vyjadrenie, ale ktore konkretne??? ....budeme vdacni
Odpovedať
Profilova fotka
@lenusska87 to by chcelo vediet o co sa jedna :). Mozno ide o vyjadrenie, ze na pozemku nemas, ziadne ich siete ?
Odpovedať
Potrebujete ziadost o vyjadrenie k projektu?Ak ano,tak zvolte vyjadrenie k projektu neplynarenskej stavby,tu si vytlacite,vyplnite a zanesiete na spp distribuciu.vezmite si jedno paré z projektu,budete potrebovat nakres celkovej situacie.Preberu vam to,popripade ta vyzvu na doplnenie a potom do 15 dni ti pride dobierkou vyjadrenie.Stoji to tusim 24€.
Odpovedať
@tazz @majkoj jasne, prepacte neupresnila som to..takze jedna sa o nas buduci domcek, a k stavebnemu povoleniu potrebujeme vyjadrenie o sietach... Takze z tychto troch ziadosti to bude ta druha v poradi?
Odpovedať
@lenusska87 Ziadost o vydanie stanoviska k projektovej dokumentacii neplynarenskej stavby. Sucastou vyjadrenia bude ich zakreslenie trasy plynovodu.Najlepsie je to zaniest osobne,uradnik od spp ti urcite poradi.Ja som bol toto iste riesit v Nitre na pobocke a bez problemov. Ak budete realizovat nejake vykopy v blizkosti plynovodu,je potrebne poziadat o vytycenie trasy plynovodu.Ale neboj sa,vsetky potrebne informacie a instrukcie ti pridu spolu s vyjadrenim.
Odpovedať
@lenusska87 alebo im zavolaj na hotline, prepoja ťa na človeka ktorý sa v tom vyzná, lebo telefonisti to neovládajú, a tam ti poradia, poinformujú o poplatkoch...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme potrebovali k stavebnemu len vyjadrenie k existencii sieti. ma to len informativny charakter. posielala som mailom ziadost, za 2 tyzdne som mala vyjadrenie, doslo mi postou. a hlavne zadara. http://www.spp-distribucia.sk/sk_onli...
Odpovedať
@lenusska87 ku stavebnému povoleniu treba vyjadrenia od sse, Telekom, SPP, sevak aspoň ja som to tak mal aj ked som sa nepripajal ale pre istotu či nevedie nejaké vedenie
Odpovedať
@kamilka22381 Tuto variantu som ako prvu skusil aj ja, sice mi poslali vyjadrenie k existencii aj so zakresom, ale v tom vyjadreni bolo jasne napisane, ze nesluzi ako zavazne stanovisko ku stavebnemu konaniu, takze to bolo pre mna nepouzitelne. Komunikoval som s panom Kamenickym, on mi odporucil ist osobne na pobocku s projektom a so situackou. Tak aj bolo, ako som uz napisal vyssie.
Odpovedať
Profilova fotka
@tazz mne to na SU uznali, keďže ani my nemámeme plyn v dome.
Odpovedať
@kamilka22381 @tazz dakujem za odpovede, pisala som mail, takze uz v tom mam jasnejsie...potrebujeme tu ziadost o vydanie stanoviska k neplynarenskej stavbe..
Odpovedať
@lenusska87 pokiaľ ešte nemáte projektovú dokumentáciu, tak projektant potrebuje vedieť aké siete sa nachádzajú vo vašom záujmovom území, vtedy potrebujete iba vyj. k identifikácii existujúcich podzemných vedení, t.j. aj plynárov. Pokiaľ už máte PD stavby, tak treba požiadať o vyj. k PD neplyn. stavbe.
Odpovedať
@tazz Okrem ziadosti a katastralnej mapy potrebovali nieco, mam zobrat projekt?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kubistar ahoj,snimku z katastra nepytali,chceli situacny vykres,teda ako bude stavba osadena v terene.Ja som zobral jedno cele pare a z toho si pani na spp vybrala,co potrebovala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?