Vyjadrenie od elektrikárov, kde sa stala chyba?

Ahojte, čakali sme vyjadrenie od elektrikárov k SP. Pani mi v emaili odpísala, ze vyjadrenie boko zaslane pisomnou formou 13.júla, lenže nám doteraz nič neprislo, mali sme tam samozrejme aj celu projekt. dokumentaciu, pytala som si podacie cislo zasielky asi 3krát a slecna mi po 2 dnoch odpisala: ,,písomná požiadavka bola zaslaná pod číslom CD 51327/2020, súčasťou stanoviska našej spoločnosti bola projektová dokumentácia" Nerozumiem tomu, vie mi niekto vysvetliť, aké to je čislo? Naozaj už neviem, kde a od koho sa mam opytat na zasielku. Ďakujem
Odpovedať
To je ich interné číslo požiadavky, nič s poštou to nemá. Ešte raz sa ich spýtaj akým spôsobom to poslali, že tebe nič nedošlo, nech si to overenia na pošte, resp. podajú reklamáciu na stratenú zásielku, ak je pravda to, čo tvrdia.
Odpovedať
@zanettle Mne akurat dnes doslo vyjadrenie. Cela obalka trcala zo schranky, keby niesom doma a prsi neviem neviem. Zjavne to neposielaju doporucene
Odpovedať
Pisala som tam email uz asi 5krat, ze ziadam o podacie cislo zasielky, ak zasielka bola poslala doporucene, evidentne pani asi nechape, pretoze mi pise od veci, toto uz nieje normalne.
Odpovedať
Zavolaj na infolinku (budeš určite dlho čakať na spojenie s operátorom) a spýtaj sa na číslo zásielky. Následne sa musíš ísť spýtať na poštu čo sa s tým stalo, prečo to ešte nie je doručené.
Odpovedať
@adam_sangala na poste som bola nic neprislo ani min tyzden, osobne nam nosi postarka domov veci pozname sa, na infolinku som volala, musi zavolat priatel, mne nechceli povedat info, kedze na zmluve pripojenia je len jeho meno, moje nie, aj ked uz na projekte sme obaja.
Odpovedať
@zanettle je to jednoduche, Dora to ma na stole, klame ta a nic neposlala.
Odpovedať
Casto sa stava ze sice to osoba XYZ posle (poda niekde vo firme na podatelnu), ale kludne to moze trvat tyzden ci dva kym to realne odide postou. Stalo sa mi to neraz - napriklad na vyjadreni datum 13-teho, ale na obalke datum podania na poste 25-teho...
Odpovedať
samozrejme, chapem, oni mi poslali cez mail vyjadrenie, ale neviem, ci nepotrebujem original na stavebny urad..a pani mi napisala, ze 13teho to odoslali, tak nerozumiem, no budeme cakat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?