Vybavenie papierov pre zaciatok stavby - NR - Kynek

Dobry den vospolok. Hladam niekoho na vybavenie podkladov pre zacatie stavebnych prac. Schvalne nepisem "stavebne povolenie", lebo vraj staci "ohlaska". Mam uzemne rozhodnutie pre danu oblast, ktoru developoval developer. Najde sa niekto, kto sa k tomu vie vyjadrit a vybavit papier(e), aby som smel zacat stavat? Takmer vsetci susedia mi totiz hovorili, ze ta "ohlaska" staci.
Odpovedať
Profilova fotka
ohlasenie jednoduchej stavby staci pre domy s plochou do 300m2 ( ak sa nemylim ). Cela tato ohlaska je ale rozsahovo ako klasicke stavebne konanie. potrebujes dodat vyjadrenia od vsetkych moznych uradov. treba si pozriet co je v uzemnom rozhodnuti pre danu lokalitu - vacsinou tam byvaju zahrnute vyjadrenia od telekomu, spp a inych a tie potom dokladat nemusis. ja som daval spolu so ziadostou ( a kolkom ) nasledovne: vyjadrenie od pamiatkarov, okresny urad odbor zivotne prostredie, rozhodnutie o vynati pody z podneho fondu, mestky urad - vodna sprava, povolenie o umiestneni maleho zdroja znecistenia ovzdusia ( ak bude krb) vyjadrenie k investicnemu zameru ( oddelenie hlavneho architekta ). Odporucam ti ale najprv ist na mestky urad a tam si u konkretnej pracovnicky na stavebnom zistit co presne ona od teba bude chciet. aby sa nestalo ze zbytocne budes nahanat veci co mas v uzemku, alebo ti bude nieco chybat....
Odpovedať
@netmen nemam na to cas ani nervy. Potrebujem profesionala, ktory sa tym zaobera. Kazdopadne ti dakujem za rozpis potrebnych dokumentov, ale fakt som pri prvom dome mal dost a uz to riesit nechcem.
Odpovedať
@ivantausk o akú stavbu sa jedna?
Odpovedať
@janetbla rodinny dom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?