Stavebné povolenie v záhradkarskej lokalite

Profilova fotka
Prosím vás vie niekto podmienky na výstavbu malého RD v záhradkárskej lokalite? kto a za ako dlho vydáva na to povolenie?
Odpovedať
Treba sa ist informovat na prislusny obecny /mestsky/ urad. Rozmery budu zrejme definovane v uzemnom plane, tam ti upresnia aj dalsi postup ohladom stavebneho povolenia.
Odpovedať
my sme si to akurat vybavovali v okoli košic - zahradkarska osada. treba tam uplne všetko ako pri vystavbe domu, naozaj. u nas je zastavana plocha akurat definovana že desatina pozemku inak všetko treba
Odpovedať
prave to riesim tiez v lokalite Kosic. Je to presne to iste ako s RD. Ak nemas pripojku vody a kanalizacie tak sa priprav na dalsie behacky. Potrebujes PD na samotnu stavbu, potom na studnu a COV (zumpa je jednoduchsia). Obehat urady od UHA, Pozemkoveho uradu, stanovisko mestskej casti (k projektovej dokumentacii, k studni), ZP (k stavbe, k COV), zdroj maleho znecistenia (krb, COV), stavebny urad +rozne institucie (elektrarne, vodarne, pripadne Telecom a pod. - to ti povedia na stavebnom urade) Vyjadrenia susedov k COV a vrtanej studni -popri tom ich poziadaj aj o vyjadrenie k projektu :-). Priprav sa, ze kazda z tychto institucii, chce kopec priloh. Ak si na to netrufas, odporucam si to radsej zaplatit ludom, ktori su v tom zbehli. Urcite treba zacat informovanim sa na SU resp. prislusnom obecnom urade.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?