Stavebne povolenie co vsetko treba na vybavenie?

Profilova fotka
Ake dokumenty vsetky potrebujem aby som to na komlet vybavila a kolko my to bude trvat?Pripojky riesim s tym ci az po stavebnom povoleni?
Odpovedať
Profilova fotka
Čo presne budeš potrebovať ti povedia na tvojom stavebnom úrade. Môže sa to od úradu k úradu líšiť.
Odpovedať
Do dvoch mesiacov som mal vsetky vyjadrenia a dalsich 6 tyzdnov bude stavebne povolenie.cena vyjadrenia 30€, stavebne povolenie 55€.
Odpovedať
akurat sme to riesili...takze naskor stavebny urad, oni ti povedia, co vsetko potrebujes...my sme potrebovali vyjadrenie od elektrikarov / zmluva o pripojeni 216 eur/, vodarov / 17 eur/, plynari, t-com/10 eur/, telecom, orange/12 eur, zivotné prostredie, suhlas od obce, suhlas na vjazd na cestnu komunikaciu/ 30 eur kolok ... a ked sme toto mali...sup s projektom a so ziadostou /50 eur na stavebny urad...a cakame.... :D vela stastia... inak trvalo nam to cca 3 tyzdne...vsetci nam vraveli, ze elektrikari sa nevyjadria ani za mesiac... a nam poslali spat ziadost do 2 tyzdnov...:D
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/forum/stav... http://www.modrastrecha.sk/forum/stav... http://www.modrastrecha.sk/forum/stav... Len treba prečítať, je tam všetko. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?