Stavebne povolenie a cakacia 15dnova doba

Profilova fotka
ahojte, mame stavebne povolenie uz 15dni v ruke,presnejsie zajtra je 15den , ako zistime ,ze aj susedia uz maju papier v rukach , ako budeme vediet , ze kedy si mozme ist dat potvrdit pravoplatnost stav.povolenia ? pripade ak by sa niekto odvolal ,pride nam papier -upozornenie ?
Odpovedať
najlepsie je informovat sa na urade ci im dosli dorucenky, pretoze 15 dnova lehota sa rata az do dorucenia ostatnym ucastnikom. Ti sa na postu nemsia ponahlat, maju 18 dni na vyzvihnutie zásielky. Bolo by nalepsie susedov poprosit aby co najskôr vyzdvihli, poprípade nech sa aj vzdaju odvolania a urad vam bude moct vyznacit pravoplatnost. Ak sa to neda, musite cakat. Ak by niekto vzniesol namietky, mal by vam dojst papier z uradu- kde vas s nimi oboznamia, ale najlepsie je sa tam priamo toho uradnika co to robi, ist popytat.
Odpovedať
Profilova fotka
@dandy05 ok,dik za info,no problem je ,ze musime cakat koli jednej susede ,ktora sa rozhodla robit problemy ,cakame ze poda odvolanie ... preto sa nam ani neoplati obehavat susedou , susedka ma nase 4m z pozemku za jej plotom,tak to je na katastri , len ona si to neda vysvetlit ,ze podla zakona to tak je a majitelom sme ja a manzel... tak to teraz riesime snou,aj tak prehra ,aj ked poda odvolane to sme si isti ...len nam to bude predlzovat zbytocne ,to je zle...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?