Prvé kroky pri vybavovaní papierov pri stavbe domu

Dobrý deň,potreboval by som poradiť.Nabuduci rok chcem ísť stavať a tento rok by som chcel vybaviť všetke veci čo sa týka papierov ohľadne stavby domu.Akurát sa mi podaril prepis pozemku,len teraz neviem presne akými postupným krokmi ísť ďalej,veľmi by som bol rád za radu,lebo moc sa do toho nevyznám.
Odpovedať
1, Ak máš z katastra už list vlastníctva pozemku, 2,Kúp si kvalitný projekt, 3,a potom zober projekt a zastav sa v tvojom obvode na stavebnom úrade že čo budú k tomu potrebovať doložiť, všade chcú čosi iné :) a obrň sa trpezlivosťou a zháňaj info kde sa dá držím palce
Odpovedať
@nickirakli dakujem ;-) tu trpezlivosť,bude určite treba,veď iba prepis pozemku a vybavenie prijazdovej cesty,už stála dosť času :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@plasto10 čítaj toto: http://www.modrastrecha.sk/forum/stav...
Odpovedať
Profilova fotka
@plasto10 http://www.modrastrecha.sk/forum/stav...
Odpovedať
Ahojte, chcem začať tento rok stavať, projekt už mám kúpený, ale pozemok nie je na mňa písaný. Je to problém, ak nechcem, aby bol na mňa písaný. Má s tým niekto skúsenosti?. Nateraz by som vynechal banku, zaujímajú ma iné ,,papierovačky,, ako napríklad vybavím vyňatie pôdy, súhlas elektrárni atd...... Prosím poraďte.
Odpovedať
neviem prečo si sa tak rozhodol ale je to zlý výber ja by som nestavala ani zadarmo na pozemku ktorý nevlastním.Ešte máš čas si ušetriť problém,kúp si najprv vlastný pozemok.
Odpovedať
Profilova fotka
@peto266 zmluva o dlhodobom nájme umožní všetky rokovania.
Odpovedať
najprv vyrieš prípojky voda plyn elktrika na všetko potrebuješ projekt a ich vyjadrenie len to ti zaberie asi cca pol roka a hlavne tí v elektrárnach su ,, majstri" to mi ver
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?