Prečo nechcú schváliť dom 4,5m od hranice?

Mam taký problém na stavebnom úrade Mi pani povedala že projekt ktorý som si vybral tak mi neschvália lebo dom ma rozmer 8*13,5 a šírku pozemku mame 15m čiže 2m od suseda +8,5 dom a ostáva mi 4,5m od druhého suseda čo je vraj málo podľa zákona ma biť 5m dá sa niečo stým urobiť Ďakujem za rady.
Odpovedať
ma sused na tej strane kde mate 4,5 metra okna do obytnych miestnosti???Kazda lokalita ma svoje regulativa ale z vlastnej skusenosti viem, ze nie vzdy sa dodrziavaju.
Odpovedať
No tej strane ešte suseda nemáme je tam ďalší stav pozemok a tak som si aj ja myslel že bi sa to dalo nejak obísť no neviem ako.
Odpovedať
Profilova fotka
@komi72 To by vám mali schváliť bez problémov,my máme pozemok 14m-dom 7,5x13,od susedného domu 4,5m a z druhej strany je len pozemok tam sme 2m,nikto nemal žiadne výhrady a pripomienky,podstatné je dodržat hranicu od suseda 2m t.j.podĺa stav.zákona-keď sused bude suhlasiť a dá ti to písomne tak môžeš aj na 1m. Ak ti to robil všetko autorizovaný projektant tak by to malo byť všetko OK-on to musí robiť tiež podľa stav.zákona-hlavne osadenie stavby-domu na pozemok. :-) :-) :-) nedaj sa odbyť neschopnými uradníkmi ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?