Povolenie na terasu na plochej streche rodinného domu

Dobry den, neviem ci tu niekto ma podobnu skusenost, uvitame akukolvek radu. Byvame v jednej male obci blizko BA v rodinom dome s plochou strechou. Radi by sme cast tejto strechy vyuzili na tzv. pochodznu terasu. Pre tento ucel by sme museli vo vrchnej izbe spravit otvor do stropu a schodiste ktorym by sa vychadzalo na strechu, zaroven by sme museli spravit zabradlie na casti strechy ktora by sa ako terasa vyuzivala. Zaujimalo by ma ake vsetky povolenia pripadne suhlasy by sme na taketo nieco museli mat... Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mmartin pri uz postavenom dome si nemyslim zeby ste mali vybavovat nejake povolenia.. iba si zohnat statika ktory to odsuhlasi a odpeciatkuje maximalne.
Odpovedať
@mmartin, ahoj, my sme si robili terasu na garazi, riesili sme to ale pocas stavby takze stavebny dozor nariadil co a ako robit, co sa tyka zabradlia tak mame normalne vytiahnuty mur vyssie, je to taky parapet, tam budeme mat vlastne nainstalovane prekrytie terasy... ked som sa na toto pytala u nas na stavebnom urade tak mi povedali ze je to zmena projektu oproti povodnemu povoleniu a ze budem potrebovat nejaky suhlas... nemam to teraz pri sebe tak presne neviem, ale mam dojem ze mi hovorila nie len od obce ale aj od architekta.. ale ked zavolas k vam na stavebny urad dostanes presne info..
Odpovedať
Dakujem obom chystam sa na navstevu na SU ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?