Odpoveď na príspevok od simonka0818:
Máte niekto naštudovaný nový zákon ? Platí ta cen… @simonka0818 Práve dnes som sa rozprával z tetou z nášho SÚ a vravela, že poplatok za SP bude údajne 300 €.Odpoveď na príspevok od petersd:
@simonka0818 Práve dnes som sa rozprával z tetou … @petersd no to som zvedava .. to je neskutočne aby to šlo z 50€ na tisíce .. My sa snažíme zistiť ako to bude s tými zmenami pred dokončením stavby , dnes mali na SÚ k tomu školenie a ani po 4 hodinách nič nevedeli 😆Odpoveď na príspevok od simonka0818:
@petersd no to som zvedava .. to je neskutočne ab… @simonka0818 na školení slopali ?Odpoveď na príspevok od dominik_galaba:
@simonka0818 na školení slopali ? @dominik_galaba tak nie že nič , ale nás zaujímali tie zmeny projektu pred dokončením stavby , konkrétne napr zmena inžinierskej siete , ako to bude teraz .. a toto teda nevediaOdpoveď na príspevok od mgx:
@simonka0818 dolezite je vediet, ci idete podla s… @mgx vďaka podľa nového , keďže ešte len čakáme na projekt . Nejde ani o to spraviť z komára somára , ale ešte nie sú vybudované siete (no sú na pláne v blízkej dobe ) takze by sme mali studňu žumpu a fotovoltiku no samozrjme akonáhle budú siete by sme sa pripojiliOdpoveď na príspevok od dominik_galaba:
@simonka0818 na školení slopali ? @dominik_galaba Neslopali, ale je to tak ako vraví @simonka0818 . Aj naši pracovníci SÚ vraveli, že je neskutočný bordel, nik nevie dať poriadny výklad ku zákonu, lebo aj tí, čo by mali robiť výklady, nevedia, čo a ako.