Negatívne vyjadrenie Slovak Telekomu

Vo vyjadrení od Telecomu mám napísané: Dôje do styku so sieťami elektronických komunikácií. My máme tadial plánovanú vodu a ako spom pochopila situačný výkres, telekom plánuje asi do budúcnosti tadiaľ viesť kábel. Nestretli ste sa i vy s takým niečím. Iný rozvod vody a kanalizácie z našej strany nie je možný. Asi Len vŕtanú studňu
Odpovedať
to nie je negativne vyjadrenie to je len konstatovanie a vas projektant to posral. krizenie a subeh sieti udava norma. ak sa do nej dsotanete ste v pohode. ak ju krizite tak pohoda. treba len dodrzat rucny vykop alebo pretlak v stanovenej hlbke. treba si to na telekome prediskutovat.
Odpovedať
Ďakujem.Ale iná možnosť vedenia rozvodov nebola
Odpovedať
Profilova fotka
@jednoducha v tvojom príspevku chýba otázka...V čom je problém? Budete opatrne kopať ručne a siete telekomu "podleziete" svojimi rozvodmi a odpadom...problém vyriešený :-)
Odpovedať
aj nám to isté napísali červeným zvýraznili, podla nákresu a stavu vobec nebudeme križovať ich siete , my vlastne budeme len vedla súbežne v dlžke asi 3m kopať elektickú prípojku,potom máme vlastnú čističku a vlastnú studnu na pitnú vodu tak uvidím ako dopadneme... :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
my sme dostali tiež stanovisko že dôjde do styku so SEK, ale mňa by skôr zaujímalo, či ste to nejak riešili pred odovzdaním žiadosti na stavebný úrad, že nejaké prekládky, zakreslovenie a pod. čo tam oni píšu že treba ešte pred spracovaním projektovej dokumentácie... to by ma zaujímalo. Ja to chcem už konečne podať na stavebný úrad a teraz neviem že či toto ešte riešiť alebo len skrátka priložiť takéto vyjadrenie a hotovo. Projektant mi povedal že to sa bude riešiť až pri stavbe s nimi dalej, ale on je z ČR a tam to môže byť inak, veď tuto na slovensku je to tiež čo dedina to iný postup. Budem vďačná za usmernenie. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@veonka pre Vás je tio info, že pri zemných prácach môžete poškodiť kábel a treba ho pred prácou dať vytýčiť.
Odpovedať
@jan45 ďakujem to som potrebovala vedieť.
Odpovedať
Profilova fotka
@veonka mozem sa spytat ako ste dopadli s telekomom? Nam tiez prislo take iste vyjadrenie. Buduci tyzden by sme to chceli podat na stavebny urad.
Odpovedať
@katttka1981 v pohode, že to sa bude riešiť až keď začnú výkopové práce, treba potom kontaktovať tú osobu čo je tam uvedená, mali by to prísť potom zamerať presne a vytýčiť. Takže zatiaľ to neriešime vôbec, k žiadosti to netreba. Veľa zdaru :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?