Kopanie zakladov po stavebnom konaní.

Mam v plane si pri mojom rodinom dome postaviť väčší garáž a teraz v utorok ma čaka stavebne konanie /susedia nebudú mať vyhrady, aspon podla toho, čo som sa s nimi o tom rozprával/. Ale ide mi o to, či môžem hned v stredu po tom konaní začať kopať zaklady a nasledne ich zaliať betónom do konca týždna. V rámci tejto stavby som trochu časovo obmedzený, kedže musim cestovať pravidelne do zahraničia a nemam dostatočný čas, aby som sa venoval stavbe, tak ako by som si to predstavoval.
Odpovedať
podla mojich info mozeš začať stavebne ukony až po obdrzani stavebneho povolenia.
Odpovedať
@tommmikxxx Stavebné povolenie musí nadobudnúť právoplatnosť, po určitej dobe na odvolanie, budeš to mať napísané v rozhodnutí. Predtým ani nerob výkop, možno netušíš akí kreténi sú susedia a úradníci. Najlepšie mať všetko podľa zákona. Samozrejme že sú ľudia ktorí si môžu robiť čoo chcú, ale pochybujem že medzi nich patríš kď sa tu vypytuješ na fóre.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobu kým nadobudne právoplatnosť stavebné povolenie by si mohol skrátiť, pokiaľ by si obehal susedov, aby ti podpísali, ze sa vzdávajú odvolania. A hneď ako nadobudne právoplatnosť mozes kopať a betónovat podľa zákona.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?