Inziniering cena v Ba?

Dobry den, dostali sme ponuku od znamej na vybavenie stavebneho povolenia v Ba -Vrakuni za 1500€ chcem sa opytat, ci sa takto pohybuju ceny? nam sa to zdalo trochu vela..Cena zahrna vynatie pody, odstranenie rekreacnej chatky 20m a stavebne povolenie.Dakujem.
Odpovedať
no nasla som na nete firmu, ktora robi od 600+poplatky, myslim, ze aj v sali je tiez jedna firma , ktora ale pod 500 tiez nejde. Priatel robil nedavno inziniering ako bonus k PD vratane vynatia pody v senci za cca 250+poplatky ale to polovicu roznych priloh od neho ani nechceli, v BA od bytu BVS ma 10min autom, zsd 15min peso takze sa ani moc nenabehal :-D a co sa dalo, vybavit bud mailom alebo postou a 2x v senci. Ako 1500 mi uz pride dost na RD hoc aj vratane poplatkov...bud je pani vychyrena architektka alebo to vyratala ako nejake percento z celkoveho rozpoctu stavby...i ked pri SU nikdy neviete, v jednej dedine na zahori k bungalovu v intravilane obce trvalo vybavenie SP cez polroka, malo asi 10stran a vyjadrenia od 20roznych organov od archeologov az po ministerstvo obrany, takze mozno ratala s kopou ziadosti a veeela poplatkami :-D a je tam ale aj odstranenie chatky a tym padom zrejme aj nejake behacky navyse na kataster... celkovy resultat-tazko urcit "adekvatnost" ceny, mozno jednanie s bratislavskymi stavebnymi uradmi je na "palicu" tak ma zaratanu "prirazku za psychicku ujmu" :-D alebo naopak, ocenila si to, ze vie presne kde za kym ist, pozna ich tam a vybavi to lavou zadnou ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Pekný deň prajem stavebníci, ponúkame Vám služby týkajúce sa vykonávania inžinierskej činnosti v stavebníctve na profesionálnej úrovni aj s odborným poradenstvom a preto neváhajte využiť náš odborný pracovný tím. Viac informácií o nás na web stránke našej spoločnosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?