Ani kapacita siete, ani FVE fotovoltaika

Profilova fotka
ZDravim, opsravedlnujem sa ak duplujem nejaku temu. Na zaciatok sa musim priznat, ze som urobil chybu. V r. 2021 som si dal urobit PMP u SSD. Suhlasili s pripojenim, dali aj body pripojenia. No a ja som nic neurobil. A o rok uz nebola kapacita. A odvtedy sa stoji. S SSD sa neda pohnut. tak sa dala nakreslit FVE s bateriami a generatorom. A to nepreslo cez hlavneho architekta. Pisal som do SSD, a oni ze mam cakat. Ale dokedy. 10r? Totizto, SSD vymyslela rozsirenie siete, na ktoru sa odvolava aj hlavny architekt. Ale ten projekt je pozastaveny, lebo ludia nesuhlasia aby sa dal kabel cez ich pozemky. Tak SSD vymyslela novy projekt, a aj ten je pozastaveny, z obdobneho dovodu. Prosim, poradte co dalej. Ja momentalne potrebujem len stavebne povolenie. Stavat sa bude dlhsie. Pozemok je prakticky nepredajny. CIze ani sa neda ist inde stavat. Dakujem za akukolvek radu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stofi_steven_rychlik:

ZDravim, opsravedlnujem sa ak duplujem nejaku tem…
@stofi_steven_rychlik "to nepreslo cez hlavneho architekta". Akého architekta? Mesto, SU? Neviem akú veľkú stavbu máš v pláne, ale "bežná" domácnosť na samostatnosť EE potrebuje cca 20kWp panelov a XY kWh batérií. To už není maličkosť umiestniť, mať plochu pre tie panely. O 5 mesiacov bude v platnosti nový stavebný zákon, má byť benevolentnejší (a drahší ?) ako súčasný. Skús dohľadať o ňom.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@stofi_steven_rychlik "to nepreslo cez hlavneho…
@frantisekca ANo hlavny architekt mesta Žilina. Robi problemy s pripojenim. na streche bude 10kwp panelov a 5 baterii. plocha je dost velka. co konkretne mam hladat v tom novom stavebnom zakone? V podstate ani neviem ako ho hladat, DIK
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?