Značka práčky a sušičky ??

Profilova fotka
Chcem kupit pracku a susicku,aku znacku vybrat????? Siemens, Bosch, Lg, Samsung, Electrolux???
Odpovedať
1
2
Prepac ale to je otazka typu: "Chcem kupit auto, aku znacku vybrat? Skoda, Mercedes, BMW, Porsche, Ferrari, Trabant......?"
Odpovedať
Profilova fotka
Bosh alebo Samsung
Odpovedať
Profilova fotka
Ja idem do tejto kombinácie: práčka Electrolux EWF 1497 HDW, sušička ELECTROLUX EDH 3686 GDE
Odpovedať
@mariijas Presne tuto kombinaciu mame. Mam ich aj odfotene v albume, pekne na sebe :-).
Odpovedať
@alexis007 Miele ostatne je kompromis :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd vyzerajú dobre :-) a spokojnosť?
Odpovedať
@mariijas Jednym slovom, perfektne. :-)
Odpovedať
@filipe1 Whirlpool ostatné je kompromis :-D
Odpovedať
@mariijas Pozri si napr.aj Philco,LG....ich referencie... :-)
Odpovedať
mňa by zaujímalo 2 v 1 práčka a sušička či je to super alebo nie. Rozmýšľam na LG :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@galerio môže byť, ak perieš jednu práčku za deň...pri osobitných jednu práčku operieš, hodíš do sušičky a kým sa suší, perieš ďalšiu práčku. pri 2 v 1 musíš čakať, kým sa to v tej jednej všetko skončí. kamarát si ju kúpil, aby ušetril miesto, ale nie je to výhra :-|
Odpovedať
veĎ hlavne o to sa jedná, že sa mi do kúpelne nezmestí aj aj
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@galerio ja som dala susicku do technickej lebo sa mi nevosla do kupelne, kamoska dala v pidi bytiku do spalne :). Obe sme spokojne. Este i troska prikuri :)
Odpovedať
@mariijas ty prevadzkujes pračovnu ci ako? Kolko ludi perie viac krat denne kazdy den? 0,5%. Preco kamaratova kombinovana nie je vyhra?
Odpovedať
@galerio Ber toto ozaj ako môj názor...Neodporúčam Ti "kombi" / 2v jednom/ .Predstav si že sa Ti pokazí práčka, nepôjde ani sušička alebo opačne...Ja som za aby bola práčka zvlášť a sušička tiež...No ale sú situácie kde to ozaj nejde..A s tým tiež súhlasím... :-) Každé jedno má + ako aj -...Ty zrejme vychádzaš z nutnosti veľkosti priestoru... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell on sám to tak zhodnotil. práčovňu nemám, ale zvyčajne periem jeden deň do týždňa a chcem oprať všetko čo sa pozbieralo. a teda práčka ide možno 5 x. pri oddelených to ide rýchlejšie. @galerio ak nie je miesto, iná možnosť nie je ;-) všetko je to o zvyku. ja tiež keby som nemala miesto a sušičku by som chcela, išla by som do 2 v 1. keďže je priestor, idem do dvoch :-) a našla som im miesto mimo kúpelne. taktiež by mi tam nevošli (asi ani práčka samotná, keďže sme chceli vaňu)
Odpovedať
@galerio Ešte raz k Tvojej otázke...Pozri tiež Philco/záruka 3roky/ alebo to čo Ty spomínaš LG /10rokov záruka na motor/... Majú veľmi dobré parametre ako aj recenzie na ne... :-) Čo sa týka ceny tak 2+1 vychádza o niečo lecnejšie ako zvlášť..No ale si myslím že Ti ide viac o priestor ako o cenu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Miele
Odpovedať
Ďakujem Vám za odpovede
Odpovedať
@dulius Whirlpool, Philco,Lg
Odpovedať
@sysell kazda rodina s detmi perie viac ako 1x denne. Susicka v pracke horsie susi, zmesti sa tam menej veci. mam skusenosti s AEG a Siemens - obe OK. Neviem kde byvas ale v Blave ma Miele otrasny servis, navyse rataj ze napr. precistenie kavovaru 100E a podobne ceny za servis. @alexis007
Odpovedať
@atlaska Prečo si myslíš že sušička s práčkou suší horšie??? Skade to máš?? Napr. LG 6kg prádla na sušenie...Samostatná sušička samozrejme viac-má väčší bubon... :-) :-)
Odpovedať
@technik007 maju kamosky, paperove .bundy si nosia ku mne susit, aj velke deky. Aj viem porovnat ako maju vysusene tricka ony a ja. Rovnaka znacka, moja susicka na 7kg, ich pracka so susickou tiez na 7kg.
Odpovedať
@atlaska Môžem si aj ja doniesť na sušenie nejaké veci??? :-) :-) Jasné že samostatná sušička je lepšia/hlavne väčšia-bubon/ ako kombi ale nie je o nič horšia.Závisí to aký program používaš na to isté sušenie... :-) Samostatná sušička má predsa len viac programov ako kombi a v tom to je.Ale nesuší horšie...Či??? :-) :-) :-)
Odpovedať
@technik007 do prania sa veľmi nevyznám, no sú práčky s vyššími otáčkami aby lepšie odstredili , ,čiže prádlo je suchšie a rýchlejšie sa vysuší i bez sušičky ,ak je na to miesto
Odpovedať
Profilova fotka
vidim, ze mas v profile Trnava - pozor na servis elektrolux, AEG,zanussi...v Trnave. Robi ho iba firma ervo servis a cakacie doby su minimalne 2 tyzdne ak mas stastie. Uz som ich volala viackrat a ked mi odisli umyvacky aj pracka vpriebehu 10 rokov, radsej som kupila nove. Stale sa s nimi pohadam, co nezamestnaju viac ludi, vsak ked mi odide pracka, nemozem pri 2 detoch cakat 2-3 tyzdne na opravu :-p A este si tetusa do mna otvara hubu, ze aka som drza :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu ak vyzmykas pri vassich otackach, tak je to pradlo viac pokrcene @alexis007 jednoznacne oddelene, ja mam AEG pracku Lavamat 74850Aaj susicku Lavatherm 56840Lna 7 kg. Ak raz odidu, tak kupim na 8 alebo aj 10kg, lebo mam problem narvat pradlo do 7kg
Odpovedať
@duzu To máš pravdu...Ale nemôžeš všetko vyžmýkať tými istými otáčkami rôzne prádlo, nakoľko sa Ti to tak dokrčí že žehlička má čo robiť aby Ti to vyžehlila...Nie je zase dobré práčku vytáčať do krajnosti otáčok aby bolo prádlo čo najsuchšie, nakoľko tým skracuješ životnosť práčky..To je taká istá situácia ako s autom...Maš v TP určitú rýchlosť čo by si nemal prekročiť..Ak ju nebudeš prekračovať a budeš jazdiť hlboko pod doporúčanú rýchlosť auto sa Ti odvďačí..Máš tam rezervu na dobu používania. :-)
Odpovedať
@sissik Tak Ty si takáto že kvôli oprave si "drzá" na tetušku zo servisu??? :-( :-( Je to bohužiaľ ešte nezaužívané to že má byť spokojný zákazník...Ja chvalabohu to nemusím riešiť...Zoženiem dielce a urobím si to sám..Už mám deti veľké ale aj tak ako aj práčku, myčku potrebujem a keď nejde tak som Tibi-poslanec. Moja ma pošle to opraviť so slovami "Tibi si to mohol opraviť"atď..No a čo človek nespraví pre môjho miláčika??? Ja všetko.. :-D :-D
Odpovedať
@technik007 žena pískne a ty spravíš aj čo je technicky nemožné
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?