Odpoveď na príspevok od semofan:
Ahojte, mate niekto prosim skusenost s poskodenim… @semofan pri 20 rocnej uz ani nie. Najvyssi cas vymenit.Odpoveď na príspevok od zita19:
aspon vies, pre bucucnost, ze skrtkovac a noz a a… @zita19 Este sa predavaju mraznicky, ktore treba rucne odmrazovat? Myslim bytove, v gastre samozrejme ano.Odpoveď na príspevok od semofan:
Ahojte, mate niekto prosim skusenost s poskodenim… @semofan Daj jej pápá a odprac ju do elektroodpadu... Kúp si novú...Odpoveď na príspevok od semofan:
Ahojte, mate niekto prosim skusenost s poskodenim… @semofan ak ju milujes tak nie je co riesit, najdi si v okoli chladiara a za doobedie ti ju sprevadzkuje.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@semofan ak ju milujes tak nie je co riesit, najd… @rkorba Ak je diera krížom cez trubku tak tam ani svätená voda nepomôže, ak len povrchovo, tak zlepiť sa dá, ale ak sa dostala vlhkosť do chladiva tak je koniec všetký nádejám...🙂Odpoveď na príspevok od kejsix:
@zita19 Este sa predavaju mraznicky, ktore treba … @kejsix samozrejme, ze sa predavaju. Nie kazda ma No Frost system a aj tu s No Frost systemom musis obcas umyt. Ci?Odpoveď na príspevok od zita19:
@kejsix samozrejme, ze sa predavaju. Nie kazda ma… @zita19 Neviem, ja mam len gastro mrazaky a to je kvoli chladiacemu vykonu stale riesene klasicky. Ale kupoval som nedavno bytový mrazak rodicom a ine ako no frost som uz ani nevidel. Preto sa pytam.Odpoveď na príspevok od technik007:
@rkorba Ak je diera krížom cez trubku tak tam an… @technik007 si si isty ze vies o com hovoris ;-) Vsetko sa da opravit, ked je cas, chut a podmienky. Jedina otazka je rentabilita. Tu mas moj priklad uniku chladiva do izolacie 2,5 rocna na vyhodenie podla servisu ;-)Odpoveď na príspevok od kejsix:
@zita19 Neviem, ja mam len gastro mrazaky a to je… @kejsix zle si pozeral, su aj bez No FrostOdpoveď na príspevok od rkorba:
@technik007 si si isty ze vies o com hovoris ;-) … @rkorba kto a ako Vám robil opravu úniku chladiva? nám servisák povedal, že sa to nedá a máme kúpiť novú chladničkuOdpoveď na príspevok od sirell:
@rkorba kto a ako Vám robil opravu úniku chladiva… @sirell v preklade, nechce sa mu do toho. Najst ineho alebo potom jedine naozaj kupit novu.Odpoveď na príspevok od sirell:
@rkorba kto a ako Vám robil opravu úniku chladiva… @sirell ak je unik v zapenenom vyparniku, tak to sa opravit naozaj neda.Odpoveď na príspevok od zita19:
@sirell ak je unik v zapenenom vyparniku, tak to … @zita19 @sirell vsetko sa da opravit, ale ako hobby a nie za to pytat peniaze, lebo pri tej sume by si si isla rovno novu kupit :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@zita19 @sirell vsetko sa da opravit, ale ako hob… @rkorba no dakujem pekne za ten vysledok, ked nejaky snazivy kutil rozrype izolaciu na chladnicke aby nasiel miesto uniku, dieru zaletuje a zapeni PUR penou 🙄 A len pre informaciu: Ked sa mi to stalo, sla som novu kupit a ani som neuvazovala o tom, ze niekto sa bude rypat v izolaciach aby nasiel dieru v rurkeOdpoveď na príspevok od zita19:
@rkorba no dakujem pekne za ten vysledok, ked nej… @zita19 existuje domaca chladnicka aj za 3k€... Tam by som sa porypal...Odpoveď na príspevok od minoo:
@zita19 existuje domaca chladnicka aj za 3k€... T… @minoo no moja "francuzka" stala 800E a haraburda odisla samozrejme ked som bol na dovolenke po 25 mesiacoch ... Mam velky problem s vyberom chladnicky, lebo mam na mieru spraveny rozmer v kuchinskej linke a musel som kupit rovnaku haraburdu ;-) Stara je opravena a mam ju v zahradnom domceku :-) @zita19 nebavime sa o 60cm standard chladnicke za 300E...Odpoveď na príspevok od rkorba:
@minoo no moja "francuzka" stala 800E a haraburda… ten co ma na chladnicku z 3k, ma aj na dalsiu za 3k ked sa mu pokazi. Nemusi staru reparovat PUR penou na oknaOdpoveď na príspevok od zita19:
ten co ma na chladnicku z 3k, ma aj na dalsiu za … @zita19 pur pena je tvoj najvacsi problem? :-)Odpoveď na príspevok od zita19:
ten co ma na chladnicku z 3k, ma aj na dalsiu za … @zita19 to je asi pravda, nepoznam nikoho kto taku ma a seba si neviem predstavit s akymkolvek mnozstvom prachov, ze by som ju mal... Ale napr. ja som po 5 rokoch vymenil beko co fucala za hisens a tesil som sa, lebo som tu beko neznasal, koli pazvukom co cely svoj zivot vydavala. A dnes viem, ze ak by po 2r. zacala fucat tato hisens, tak ju skusim opravit, lebo je super a asi to suvisi aj s tym, ze mam cuchacku na plyny a vakuovscku...Odpoveď na príspevok od rkorba:
@zita19 pur pena je tvoj najvacsi problem? :-) @rkorba nie, ostatne je bez problemov riesitelne, aj tvrda pajka na dieru, aj doplnenie chladiva. Len tu rozrytu izolaciu ako sikovny domaci kutil zreparuje? Mas nejaky sofistikovany sposob ako na vec?Odpoveď na príspevok od zita19:
@rkorba nie, ostatne je bez problemov riesitelne,… @zita19 samozrejme, ved sa vrati spat setrne odnaty zadny plech, ale 99.9% chladniciek aj tak nema pohladovu zadnu cast ;-)Odpoveď na príspevok od zita19:
@rkorba nie, ostatne je bez problemov riesitelne,… @zita19 ja by som to zapenil pur penou, asi whiteteq mi pride na to najlepsia a cerstve zatlacil preglejkou obalenou vo folii, aby som ju nemusel rezat...Odpoveď na príspevok od rkorba:
@zita19 samozrejme, ved sa vrati spat setrne odna… @rkorba no ty bude z kategorie kutyil s.r.o. ked vsetko kryci plech zakryje 🙄Odpoveď na príspevok od zita19:
@minoo @rkorba ja len tolko k tej PUR pene, ked n… @zita19 sorry ale ty si klasicka zenska, ktora hlada problem i tam kde nie je ;-( chlap ti opravy chladnicku, usetri 50% investicii do novej, ale ty furt budes hladat problem ... @minoo bude mozno i suhlasit, lebo vsetci mame doma +- podobne :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@zita19 sorry ale ty si klasicka zenska, ktora hl… @rkorba 😁 @zita19 beriem to tak, ze je to moja (tvoja) chladnicka a ked sa nepodari, tak mam rovnako pokazenu chladnicku ako predtym... + novu skusenost...