Umiestnenie sušičky bielizne

Ahojte, kúpili sme si sušičku bielizne a pri inštalácii sme sa dočítali, že by vzady za ňou malo byť aspoň 30 CM. S týmto sme nepočítali. Ako máte sušičku umiestnenú vy?
Odpovedať
@adina_fox opretu o stenu
Odpovedať
My ju máme ale umiestnenú pod pracovnou doskou...
Odpovedať
@adina_fox urcite cm? Nie je to len chyba v preklade navodu? Skus pozriet v knizke aj inojazycne verzie. 30 centimetrov sa mi nezda
Odpovedať
Áno, je to aj pri ostatných. Je tam napísané, že ak je umiestnená pod pracovnou doskou, treba ju umiestniť min. 30 CM od steny, aby mohol cirkulovať vzduch, že to má vplyv na kondenzaciu vody...
Odpovedať
@adina_fox a bude pod pracovnou doskou? Lebo toto je asi specialny pripad, inac moze byt pri stene
Odpovedať
Práve že áno, veľmi ma to šokovalo lebo sme to urobili podobne ako je na obrázku. Predtým som sa toto nikde nedočítala
Odpovedať
Profilova fotka
Princip susenia je ze zozadu nasava vzduch ten ohrieva a fuka do bubna nasledne cez filtracne sitko ide do kondenzatora kde vlhkost sa oddeli a vzduch ide predkom von a voda v spodnej nadobe sa zhromazduje a odtial dve cesty bud kanalizacia alebo cerpadielko do horneho suflika na vodu takze je potrebne vzadu miesto no 30cm je privela volaj hotline alebo zakaznicky servis
Odpovedať
mriezka na pracovnej doske by nezlepsila cirkulaciu? @wolodymyr ty urcite rychlejsie najdes link na prevetravacie mriezka do nabytku ako ja ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.bezanex.sk/03-vetracie-mri... @zita19 neviem ci to pomoze ide o objem nasavaneho vzduchu
Odpovedať
@wolodymyr ja viem, ze objem, ale pri privetravacej mriezke sa bude ho viac prisavat ako bez
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 to bude no este si nepocula asi ci dokaze mriezka so slabym prietokom .. nieco ako kedysi stare hlinikove tesnenia na panelakovych oknach :-)
Odpovedať
@wolodymyr to ano, alebo potom zdvihnut dosku @adina_fox
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ďakujem za typy, tiež sme premýšľali nad tou mriežkou. Uvidíme, ako to celé vyriešime...
Odpovedať
@adina_fox neviem ci ta mriezka bude dostatocna, ma to svoj zmysel preco sa to tak odporuca, aj ked ti poviem, ze by si nebola ani prva ani posledna, co by to nedodrzala, len potom treba ratat s tym, ze si to ta susicka asi aj odnesie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adina_fox aku konkretnu susicku mas ? pokial mas modernu susicku s tepelnym cerpadlom, nie je dovod na tych 30cm...
Odpovedať
@wolodymyr Susiscky s tepelnym cerpadlom (podla mna sa dnes uz ani ina neda kupit) funguju s uzavretym vzduchovym okruhom. Ziadny vzduch sa pocas susenia nenasava ani nevyfukuje do miestnosti. V susicke sa stale dookola "toci" jeden vzduch. @adina_fox Ta poziadavka je tam asi preto, ze zadna stena susicky (kadial sa vedie horuci vzduch do bubna) byva dost tepla, tak sa vyrobca chrani touto podmienkou aby si susicku neoprela o nejaky material, ktory nema moc rad teplo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?