Dobrý deň, poraďte mi prosím, potrebujem k synovi do izby TV, ale takú, čo podporuje HBO go. Som sa dozvedela, že s tým môže byť problém, tak najlepšie z vlastných skúseností. Uhlopriečka 80-100cm, najlepšie do 200 eur. Ďakujem
@duzu okej, každý má iné požiadavky. Toto ide synovi do detskej izby, myslím, že absolútne postačuje. Vieš aj poradiť prosím, alebo som dostala len prednášku, ako má vyzerať TV?
@ivetka_kamo to záleži hlavne na peniazoch,podľa toho kvalita obrazu podľa technologie zobrazenia, pár slovami to nejde popísať , dostupný kvalitný signál, na čo všetko ho bude využívať poradím chod do väčšej predajne kde je toho viac a porovnávaj čo sa ti bude páčiť, treba ale požiadať pripojiť tam signál aký máš doma, nie demo slučku, po výbere pozri na nete kde je najlacnejší väčšinou internetové predajne ak predajňa nemá akciu, veľa šťastia
Napriklad nieco taketo? https://www.alza.sk/32-lg-32lk6200pla... Podla mna je to celkom ok, aj cena, aj parametre, aj vybavenie telky, ale tak to je len moj laicky pohlad 😄
Hbo go podporuje kazda, ktora ma appku predinstalovanu. Ak je toto hlavne kriterium, treba sa na to spytat. Myslim, ze do detskej 32” staci.
https://m.alza.sk/televizory/hbo-go/1...
@ivetka_kamo ja mám Samsung a nevedel som jednu drobnosť. TV nepodporuje väčšinu filmových kodekov. To znamená, že stiahnutý film si z USB nepozrieš. Fakt drobnosť na tv za 500€
Samsung👎
@antoni_sk s týmto si dovolím nesúhlasiť, tie usb stick android tv sú "sračky" ktoré treba stále reštartovať a zamŕza to seká a podobne. Najlepšie ak je rozpočet na novú televíziu, tak kúpiť smart a aj keď to vypadá zaujate, najlepšie skúsenosti som mal vždy s LG TV.
43" použiteľné kusy vysoko nad rozpočet.
32" by mohlo teoreticky byť ok - https://www.alza.sk/32-lg-32lm6300pla...
Ja som akurát min.týžden objednal android box k smart tv, nakoľko okrem netflixu a youtubu mi tam nešlo nič. Xiaomi box za cca 60€, za mňa spokojnosť, aj keď som sa s tým ešte nemal moc čas hrať. Nemali sme kablovku, tak za 5€/mes som tam rozbehal o2 tv v mobile, na takú cenu sa mi nepodarilo dostať nikde
@cotibebemore aj ja som kúpil xiaomi mi tv box. A objednal si Antik. 3.99€ za mrte programov a je to na 2 boxy+5 telefónov/tabletov.
Na Samsung tv mám tak malo pamete, že ani predinstalované aplikácie sa nedokážu aktualizovať koli nedostatku miesta...
Dominik Galaba: Kde som písal že myslím USB stick ??? Nikde - ja som mal na mysli plastovú krabičku prepojenú s TV HDMI káblom.
Ivetka_kamo: Kukni tento odkaz https://touchit.sk/co-dokaze-android-...
Ja mám Tanix TX3 - v nom miesto androidu CoreElec, tam Kodi program a aplikácie Stream Cinema - ktorý prehráva filmy a seriály (áno aj najnovšie z produkcie Nettflix) zo serveru web*hare - prístup za mesiac stojí asi 2,59€
@antoni_sk veď to je the same shit in nice box from china. Rovnaký na hovno HW a neistá technická podpora 🙂
Z istého dôvodu sa implementujú tieto funkcie do televízií, nemusíš mať ďalší ovládač ako pako k nejakému boxíku, nemusíš to mať poprepájané - ďalší spotrebák mimo TV, nemusíš riešiť podporu app, ak výrobca klakne alebo skončí, nemusíš riešiť žiadne flashe a nahrávať tam operáky od iných výrobcov ... proste toto nie je riešenie pre bežného človeka ... ak to niekoho baví tak ok nech sa páči, laborujte a ušetrite strašné prachy.
Smart TV s funkciami, jednoduché ovládanie všetko v TV, kvalitná certifikovaná spoločnosť - kvalitná podpora, aktualizácie a veľké meno výrobcu - podpora len tak nepadne, a vývojári aplikácií sa sústredia na veľké firmy...
@bromid funguje všetko ak máš správny box, každý operátor má iné kodovanie, karty pozri iné fora napr, AB alebo TV Freak tam je všetko podrobne vysvetlené
@dominik_galaba funny, podla teba, ak mas vsetko v TV (YT, NETFLIX, HBO GO), tak si v suchu, vsetko ti bude fungovat a mas full support. Prd barani. Zavolaj na zakaznicku linku od tvojho TV, zacni sa stazovat, ze ti seka youtube, restartuje sa netflix v pravidelnych intervaloch a ze to chces riesit. Vies co ti povedia? Ze su to 3rd party programy, reklamovat si musis netflix v netflix Inc. a youtube v googli. Potiazmo sa ta spytaju, ci si s TV spoko, ci je obraz a zvuk dobry a tam ich podpora konci. Tymto sa TV dostavaju na uroven shitnych cinskych smart boxov len v peknom baleni.
Toto je realna skusenost, otestuj si, ak neveris.