Tablety do umývačky

Ahoj chcel by som sa spýtať aké používate tablety do umývačky a aké máte výsledky? Ja používam Finish Powerball ale občas sa mi stáva pri hrncoch, že ich neumyje dokonale alebo sú na nereze také zvláštne fľaky. Len doplním, že umývačka je Bosch SMV53L50EU, používam program auto alebo ECO 50stupnov. Ešte jedna otázka, dávate do umývačky aj teflonové panvice? Vďaka :)
Odpovedať
@tomstein do umývačky dávame všetko čo skončí v dreze, teda aj teflonky. Tie sa nemajú dávať? my používame somat, bol jeden z najlepších v testoch a nemáme s ním problém. Niekedy nájdem fľaky aj ja, ale hlavu si z toho nerobím :-)
Odpovedať
@tomstein ...mal som to aj ja na hrncoch...daj to na vyššiu /60C/ teplotu a uvidíš že to zmizne... dávam aj teflónové panvice do myčky-bez problému.. ;-) a keď aj ostanú fľaky na hrncoch nevadí mi to,ako píše aj @slavoslav ;-)
Odpovedať
Mne tieto flaky robi akykolvek cistic, skusala som DMkove, FInish, aj Somat a aj ine. Pouzivam aj sol aj lestidlo... nuz... mne to vadi, ale ked to oplachnem a utriem, uz to tam nie je :D Co sa tyka flakov, nemusi to byt ani povodnou spinou, aj hrnce napr z cestovin, viac menej ciste casto vytiahnem s tymi flakmi :/ Predokladam ze to bude prave z tabliet alebo niecoho ineho. Mozno lestidla (?) Davam tam aj teflonove panvice. Vlastne vsetko. Snazim sa nedavat drevo.. no.. nie vzdy sa podari :D Aj velmi spinave panvice niekedy uplne neumyje, ale zase ostava to take odmocene, cize to rucne umyjem jednoducho.
Odpovedať
Z lidlu a ziadne flaky uz 2 rok.
Odpovedať
z DMky, ale prasok, nie tablety
Odpovedať
Prášok z Lídla. Umyje to dobre tak nie je o čom.
Odpovedať
@chalimoli ja som mala aj lidl tablety, no ale skusim prasok teda :D
Odpovedať
ja som kvôli flakom na príboroch znížila dávkovanie leštidla aj soli. Ustalo to. Mám Bosch s príborovým šuflíkom. Používam Jar platinum. Mala som pred tým aj Somat aj z tablety Lídla. Teraz som spokojnejšia....
Odpovedať
Skúsim ten prášok z Lidl-a uvidim, či to pomôže. vdaka za rady ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?