Soundbar sa nezapne spolu z tv

Zdravím kúpil som soundbar Samsung hw-q990d a televízor mám Samsung s95b takže by mali spolu spolupracovať, ale stáva sa mi že keď zapnem jedným ovládačom tv aj soundbar tak zvuk ide iba cez reproduktory tv alebo wifi, musím reštartovať tv aj soundbar vytiahnuť káble no trápim sa s tým aj pol hodiny pokiaľ to znovu spustím, soundbar k tv mám zapojení cez kábel hdmi arc a v nastaveniach mám všetko správne ako je požadované, nestáva sa to pri každom zapnutí ale keď sa to stane ide ma z toho poraziť. Neviete poradiť kďe môže byť chyba?
Odpovedať
Tiež som mal ten problém s LG tv a LG soundbarom. Problém bol v HDMI kabli, mal som nejaký lacny HDMI kábel, raz to pripojilo potom nie. Kúpil som dráhy kábel a problém to vyriešilo
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ricir:

Tiež som mal ten problém s LG tv a LG soundbarom.…
@ricir a kábel si mal originál zo soundbaru?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od avatarxl:

@ricir a kábel si mal originál zo soundbaru?
@avatarxl pri soundbare kábel nebol, mal som doma nejaký starý na ktorom písalo ARC, ale haprovalo to jak tebe. Kúpil som v elektre nový kábel, nie najlacnejši aký mali a ide to. Aj keď aj teraz mi to zahapruje raz za mesiac. Po zapnutí tv vidím že soundbar nepripojilo, musím tv prepnúť na tv box čo mám a vtedy ho pripoji. Na to už nemám síl to riešiť, ani priamo na podpore LG mi s tým nevedeli pomôcť. Je to cca raz za mesiac tak to neriešim
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od avatarxl:

Zdravím kúpil som soundbar Samsung hw-q990d a tel…
@avatarxl Mam taku kombo LG a urobi mi to vzdy po aktualizacii sw v TV. Ale ked to necham tak, samo si to casom najde ze ma aj soundbar a spusti ho s tv. Uz to netiesim, len si pockam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?