Skúsenosť s chladničkou Hotpoint E 4D AA/SBC

Prosím, kto má skúsenosť s touto chladničkou Hotpoint E 4D AA/SBC? Je hlučná? Počuť ju, keď je ticho v priestore? Ďakujeem.
Odpovedať
@aniak Máme ju. Nemyslím, že je hlučná. Samotný motor je v pohode, ale krátko po zapnutí a vypnutí trochu niečo puká - asi izolácia alebo vnútro sa sťahuje a rozťahuje. Ale som trochu sklamaný, lebo nemá oveľa väčší objem oproti 60 cm chladničkám. najmä mrazák má len 2 zásuvky a to je u niektorých modelov v hornej zásuvke výrobník ľadu, ktorý zaberie asi 1/4 horného šuflíka. Ja som ten výrobník vybral. Poličky sú sklenené, za takého tenkého skla. Niekedy sa bojím, že keď tam dám niečo ťažie (napr. hrniec s polievkou), že sa rozbije od tej váhy. Ľavé dvere sa ťažšie zatvárajú, lebo je tam ten spojovací diel. A keď sa to zatvorí, tak to trochu buchne. Pravé dvere sú v pohode. Ak si ale dobre rozvrhneš uloženie potravín, tak ľavé dvere nebudeš musieť otvárať denne, postačí ti priestor za pravými dverami. Spotrebu som nesledoval. Mne sa páčila, chcel som ju, tak som ju kúpil. Celková spokojnosť je niekde medzi 80-90%.
Odpovedať
dalo by sa povedať, že všetky chladničky su rovnaké. AKurát ide hlavne o značku a rozmery. Inak účel splnia ten istý. Mne sa velmi pačia chladničky značky Orava,pretože a ostatné spotrebiče v kuchyni budeme mať tejto značky, tak nech nie je preznačkovano a neposobí to chaoticky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?