Skladovanie spotrebičov

Dobrý deň, chceme nakúpiť spotrebiče do novostavby. Zatiaľ ešte nemáme spojazdnené kúrenie teplota v dome je však stabilná okolo 10stupňov. Je tam však ešte dosť vlhko kvôli omietkam. Môžeme tam mať tie spotrebiče uskladnené? Nemôžu sa znehodnotiť?
Odpovedať
@eva2828 radsej by som ich tam nedaval, aby ste o ne rychlo neprisli. novostavby totiz zvyknu vykradat a este ked bude niekto vidiet, ze ich tam davate. radsej niekde inde si ich uskladnite.
Odpovedať
@eva2828 Veľmi by som nedoporučoval ich tam uskladniť ak je tam vlhko, pretože spotrebiče celkove NEMAJÚ v láske vlhkosť ]-( ..V prípade poškodenia spotrebiča spôsobené vlhkosťou zaniká záruka... ;-) :-|
Odpovedať
@pachi12 súhlasím s pachim, počul som prípadoch kde z novostavby dokázali ukradnúť čerstvo založené plastové okná cez noc... A osobne poznám ľudí čo im novostavbu reálne vykradli a pobrali karborúsky a kdečo...
Odpovedať
Nie nedávajte radšej. Skús radšej sa s niekým dohodnúť a dať niekam do garáže 🙂
Odpovedať
@eva2828 a to preco chcete tak skoro kupovat spotrebice? Zbytocne vam bude plynut zaruka a to pritom ich ani neodskusate ci idu. Nerobila by som to!
Odpovedať
Spotrebiče tam nedávajte, zbytočne bude plynúť záruka, plus vlhkosť a urcite vám budú zavádzať pri prácach.... Inak my sme si hneď ako to bolo možné napojili zabezpečovací systém. Predsa, všetok materiál, plus náradie bolo v dome.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?