Rúra vhodná pri malých deťoch

Ahojte, prosím poraďte nám rúru, ktorá "nepali" keď ide (aspoň 3skla), aspoň jeden teleskopicky vysuv, kde sa dajú rovnomerne piecť aj 3plechy. Nemusí byť samocistiaca, viem si ju umyť aj sama :-p .... A tak do 400e. Ďakujem
Odpovedať
@zarica myslím si,že skoro všetky sme mali malé deti :-) ja mám teleskopický výsuv ale na 3 plechy Gorenje mám bielu voľne stojacu 50 cm,veľmi som chcela Bosch alebo Siemens majú ale 60 cm a tých 10 cm je riadny rozdiel,ale nebolo miesto,ked sa pečie niečo troška to páli tu treba detičky len ustriehnuť,napíš akú chceš,kuk na Heureka.sk,kamoška kúpila nerez,druhá tmavohnedú ked som im vravela,že najlepšia na údržbu je biela tak.........už mi dali za pravdu.
Odpovedať
@marta2610 ano, len doteraz sme mali rúru vstavanu vo výške mojich oči, takže nedociahol, ale teraz bude vystavaná dole a kuchyňa je dosť úzka, takže, nech to až tak nepali... my sme boli spokojní s elektrolux, ale teraz sme boli pozrieť v tpd a moc sa nám nepozdavali, hlavne tie plastové ovládače vyzeralo lacno ;-)
Odpovedať
@zarica nepíšeš ? cm má mať?čo som čítala Siemens,ale 60cm,že vraj sklo vôbec pri pečení nepáli,presne aj ja som bola v Nay a vôbec sa mi electrolux-ky nepáčili ,treba ísť kuk a podľa toho si objednať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?