RÁDIO/PREHRÁVAČ Prosím o radu!

Ahojte, v technike vôbec nie som zbehlá, snažila som sa pýtať aj uja Googla, no odpoveď som nenašla. Hľadám prehrávač, ktorý má v sebe rádio, vie prehrávať CD, viem ho napojiť na USB, mobil, počítač (musí byť kompatibilný s MAC nie Android či Windows). Mal by mať najlepšie bezdrôtové repráky a ovládač. Ak niekto viete o niečom, čo spĺňa moje požiadavky, prosím dajte vedieť...aspoň ma nasmerujte ako sa vôbec volá to, čo hľadám a či je to reálne (ja myslím že áno, no možno chcem ozaj priveľa). ĎAKUJEM VÁM KRÁSNE ZA AKÚKOĽVEK ODPOVEĎ ČI TIP!!!
Odpovedať
ahoj, asi myslis domace kino https://nakupnyporadca.eu/elektronika...
Odpovedať
@kvetinka_17 domáce kino nie je náhodou k TV?? Ja hľadám niečo čisto iba na hudbu...
Odpovedať
@zienka_z_lesa https://hi-fi-systemy.heureka.sk/pana... Má všetko čo potrebuješ - rádio, CD, USB, PC cez bluetooth, ovládač, ale nemá bezdôtové repro
Odpovedať
@zienka_z_lesa vacsina zariadeni ma bluetootoh na pripijenie telefonu, cd, usb a aj daky vstup na audio z pc. Bezdrotobe repro asi nie len by to zralo zbytocne baterky. Ak je fo podmienka velmi sa zuzi vyber, pripadne ich kupit osobitne
Odpovedať
@zienka_z_lesa ahoj, dala si sirokospektralne parametre, ktore asi nesplna ziadne samostatne zariadenie. :-) Napis, naco a kde to chces pouzivat. Ale moj najjednoduchsi a univerzalny tip: Bluetooth reproduktor sparujes s tym Vasim pocitacom MACom, na ktorom vies aj prehrat CD, DVD, vies tam spustit akekolvek radio, aj z netu, aj si pripojis USB, ... Pocitac pustis napr. v pracovni a ten reproduktor si prenesies kamkolvek v dosahu.
Odpovedať
Profilova fotka
@zienka_z_lesa s mac su dobre recenzie na pionieer - pozri si midi a mikro veze od nich, akurat neviem aky mas financny rozpocet, do 200 eur s bezdrotovymi reprakmi nebudu ani nahodou..... ale kompatibilita s itunes je :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?