Povianocne vypredaje, akcie na spotrebice

Profilova fotka
Ahojte, neviem ci je tu uz takato diskusia - ak ano prosim presmerujte ma. Pocas leta sa mame stahovat do noveho domu a budeme musiet kupit vsetky spotrebice - vstavane: rura, mycka, digestor. Ne-vstavane: pracka, mikrovlnka, chladnicka, varna doska... Ked sa to vsetko spocita je to slusna kopa penazi. Mala som vopred nejake spotrebice vytipovane, ale teraz vo vypredaji ich neviem najst - vraj su momentalne nedostupne. Pozrela som sa na aktualne povianocne akcie, vypredaje - maju uvedene dost vysoke zlavy (25-35%), len neviem ci su naozaj realne a ci sa mi to oplati teraz kupovat ked ich budeme pouzivat az v lete.... Ake mate skusenosti?
Odpovedať
Aj v lete najdes zlavy.Ved aj teraz ked obchod dava zlavu na heureke najdes aj bez zlavy za podobnu cenu.Ked kupis spotrebice teraz,pripravis sa o pol roka zaruky.
Odpovedať
Pokial ste to chceli kupit, tak viete ake boli ceny. Tak si mozete porovnat terajsie "akcie". Je to iba divadlo na zakaznikov, pricom ceny su +- rovnake
Odpovedať
príklad naša tv stála 5.12-888e,teraz po zľave ?!! 999 e,ja by som ich za klamlivú reklamu kopla do ...........
Odpovedať
@lenka_21 kde ich nevies najst? na google? sak si najdi napr na heureke najnizsiu cenu a kup tam kde maju, je to problem skombinovat viac esopov?
Odpovedať
kazdy vyrobok si daj pekne do heureky, aby ti ukazalo vyvoj cien a potom zistis, ci ta zlava je zlavou alebo nie je ...:)
Odpovedať
statisticky je najlacnejsie v lete tusim, ale nie som si isty, alebo mozno v novembri.. ale pred/po vianociach je najdrahsie.. ludia na to skacu, preto taky predajca preziva a zije. treba pozerat vyvoj ceny, idealne aj na heureka.CZ pozor, heureka je tiez korupcna, ale ORIENTACNE pomoze. zlava je synonymum na podvod - totiz absolutne ziadny obchodnikn ebude predavat svoj tovar POD CENU, to da rozum. cize zlavu treba absolutne ignorovat, dolezita je konecan cena.
Odpovedať
Vcera som pobehal vsetky elektra a ciste odrby. V datarte 70% zlavy, ale nenasiel som ziadny spotrebic co by mal tuto zlavu, skor tam bola nejaka prirazka z beznej ceny. Takze radsej kupim cez heureku.
Odpovedať
My sme este kupovali predtym ako sme zacali prerabat byvanie spotrebice nam stali polroka v predajni bola zlava v okey bez Dph celkovo sme usetrili realne asi 300 eur na 3 spotrebicoch
Odpovedať
@originalx ale dobré je pozrieť si naživo , môžeš porovnať aspoň orientačne, no objednávať je takmer vždy výhodnejšie cez net, poistiť sa zaplatením dobierky , u neznámeho nie dopredu, overený sú na viacerých stránkach , no najlepšie je ak si ho overíš sám
Odpovedať
@duzu nemam rad nakupovanie cez net.ked kupujem tak chcem aj vidiet co kupujem. Niekedy su lepsie ceny v kamennych obchodoch ako na nete a este sa da aj cena dohodnut nizsia. Poistit dobierku? Nikdy nic neplatim poistovniam-ciste odrby a ked maju platit tak hladaju cestu ako neplatit.
Odpovedať
@originalx vyber elektrospotrebicov v predajniach je mizerny, vidiet nieco "nazivo" je problem.
Odpovedať
oni to robia tak, ze o 2hej v noci daju cenu 5000eur na 1 minutu, potom daju 99% zlavu a uz ten produkt stoji 50eur.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@originalx aké poisťovanie? čo chceš poistiť ked to ešte nie je tvoje najväčší výber naživo vidieť len vo veľkých obchodoch, a zľavy bývajú až vtedy ak sa nepredá do roka,výbehové typy , ceny na nete sú aktualizované denne, pre každého platí cena v čase potvrdenia objednávky, nie v čase dodania treba sledovať aspoň 14 dní ako kolíše cena
Odpovedať
ľudia začnite už používať mozog - http://ekonomika.sme.sk/c/20420563/al...
Odpovedať
@lenka_21 obcas sa udari celkom dost usetrit na zlavovych kuponoch. Staci si zadat obchod na http://vasekupony.sk/ Pri nakupe zadas kod zlavy Dolezite je pozerat aj na balne, postovne, dopravne (alebo ako to vsetci volaju). Niekde najdes o 20€ lacnejsi tovar ale dopravne je 25€. :-p Kedze sa neponahlas, daj si cas, zapisuj si aktualne ceny priebezne, aspon budes mat o nich prehlad a ked nieco poskoci dole, tak kup. Niektorym spotrebicom zacina bezat zaruka az po instalacii autorizovanym servisom, takze treba pozriet aj do zarucnych podmienok. Tym padom nic nestratis ani na zaruke. Niekde sa predavaju sety (rura, varna doska, digestor) ktore vsetky pokope su za vyhodnejsiu cenu ako pri samostatnom nakupe.
Odpovedať
@livarnosk dakujeme za upozornenie. My sme na to prisli uz davno :-D Zas Sme objavilo teplu vodu :-p
Odpovedať
ono staci is za hranice, za akekolvek, a hned su ceny lepsie.. dozvedam sa to od mnoho ludi, az sa cudujem, ze tie zahranicne nakupy su tak rozsirene.
Odpovedať
tu je maly prikladik http://www.mediamarkt.at/de/product/_... a slovenska realita http://televizor.heureka.sk/samsung-u...
Odpovedať
@rkorba v tomto s tebou suhlasim, len nie vsetky elektrospotrebice mozes bezpecne pouzit aj na Slovensku. Nemyslim tym len to, ze SK zasuvky su ine ako GB. Su aj ine obmedzenia. Nebudem sa pustat do debaty o elektrike, nie je to moja parketa, elektrikari by to vedeli vysvetlit v com to vazi.
Odpovedať
@zita19 Trosku som nepochopil tvoj prispevok, lebo ten televizor je predavany v Rakusku 8-) Akurat ma ine oznacenie oproti slovenskym predajcom, ale nas neoklamu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 nechápu... od r. 1990 kupuji TV ( vlastně všechny spotřebiče - včetně lednice) pouze v Německu a nikdy nebyl žádný problém. jen ze začátku jsem si musel nechat "dodělat" zvuk. bylo jich více než 10.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?