Kuchynské spotrebiče: skúsenosti a recenzie

Zdravim. máte niekto skúsenosť s týmito spotrebičmi ? Ak áno či by ste ich znovu kupili alebo aké majú mínus Siemens HS758G3B1 Siemens EX801LX67E Siemens SN87TX02CE Siemens CT718L1B0 Bora QVac Liebherr Peak CBNbsd 578i
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frodo28:

Zdravim. máte niekto skúsenosť s týmito spotrebič…
@frodo28 tak je to vysoka rada, tam pri tychto produktoch od poprednych vyrobcov clovek nema ako slapnut vedla. Ja len stale rozmyslam nad tymi digestormi v doske, nieje to neprakticke ? Udrzba, este aj fyzika je proti tomu. Co sa tyka kazenia, pokazit sa to moze rovnako ako beko za tretinu. Ked v obchode povedia, toto sa nekazi, je to blbost. Skor ide o to ze na share daneho spotrebicu sa preda od tohoto 1 kus, zatial co ineho 20, logicky tak vyzeraji aj skusenosti so servisom :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od aen:

@frodo28 tak je to vysoka rada, tam pri tychto pr…
@aen čo sa týka indukcie mám ich zopár vyskúšaných a nemôžem nato nič zlého povedať bol som až milo prekvapený ako fungujú a to boli indukcie s nižším výkonom. Ale co sa týka tejto indukcie je problém niekde nájsť tieto modely vystavené ktoré môžte vyskúšať a zas koli tomu nechcem cestovať po celom Slovensku aby som ho otestoval preto som skusil či nemá niekto skúsenosť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frodo28:

@aen čo sa týka indukcie mám ich zopár vyskúšanýc…
@frodo28 no vystavene ich asi nenajdes. Mozno v nejakych dizajnovych studiach co sa zaoberaju linkami. Standardne elektropredajne toto nemaju. Mozno sa tu najde niekto kto to ma, ale s pravdepodobnostou bliziacou sa k istote ti mozem povedat, ze skor najdes info a recenzie na youtube :). Kazdopadne vyber dobry, len mna by iritoval aj ten displej na rure. Osobne som bral top rady od samsungu, ale z vlastnej skusenosti, cim viac displejov, tym viac nervov 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?