Klesnuté dvere na chladničke

prosím vás vedeli by ste mi poradiť ako vyriešiť klesnuté dvere na chladničke. Máme AEG, ale je dosť možné že sa to vyskytuje aj u iných značiek. Totiž nedajú sa dobre zatvárať dvere, resp. po zatvorení sa otvoria. Dvere sú nižšie ako boli predtým. Opravár hovoril, že by bolo potrebné vymeniť komplet celé dvere (dosť drahé). Existuje nejaké jednoduchšie riešenie? Je možné tam dať nejakú podložku na tyčku na ktorej sú zavesené? Ak áno, tak akú? ďakujem
Odpovedať
navlec na panty klasicke okruhle podlozky ako sa davaju pod matice. Alebo ak by si nieco podobne zohnal zo silonu, teflonu bolo by to lepsie.
Odpovedať
@zita19 pytal som sa uz vo viacerych zeleziarstvach a obchod so spoj.materialom, ale s podlozkami z teflonu, silonu sa nestretli.
Odpovedať
@romco3 vsak nepisem podlozka z teflonu, ale podobne podlozke z teflonu... Treba zapojit kreativitu, castokrat sa daju pouzit veci urcene na nieco uplne ine. ;-)
Odpovedať
@romco3 Silonové a plastové podložky sú bežná vec v robote ich máme kopec. V jednom železiarstve mi povedal majiteľ keď som pýtal vrták fí20mm 80cm že o takom ešte nepočul pričom sa vyrábajú aj dlhšie tak som išiel hneď inde.
Odpovedať
@romco3 spravny rozmer hladat nebudem ale dokaz ze existuju http://eshop.mmodely.cz/teflonova-pod...
Odpovedať
@jumt @panak dobre vediet, ze aj take sa uz da kupit. Keby nieco nebudem musiet improvizovat :-)
Odpovedať
@jumt ja som raz nabehla kupit kuzelovy brusny kamienok do vrtacky, nepotrebovala som nijaky specialny rozmer, ani material ani zrnitost. Proste kuzelovy brusny kotucik som potrebovala. Akykolvek stopkovy. Predavac si na premerel od hlavy k topankam, potom naspat a oznamil mi, ze Take neexistuje lebo on take este nevidel... =-) Tak som mu povedala, ze to ze este nevidel este neznamena, ze neexistuje, vytiahla notas z kabelky, nastartovala internet a ukazala som mu par obrazkov. Na to sa mi dostalo odpovede, ze Na internete existuje vsetko... :-D Tak som to potom kupila v inom obchode a este som mala tu drzost ist mu to ukazat :-D :-D :-D
Odpovedať
na internete som aj ja nasiel teflonove podlozky. Silonove uz moc nie. Obehol som zatial 4 obchody (zeleziarstva, obchody so spoj.materialom) ale nikto o takom niecom nevedel a nikdy to v obchode nemali.
Odpovedať
vcera som to vysvetloval v obchode so spoj.materialom ze co sa mi stalo, jedni ma odvolali na obchod kde som kupoval chladnicku. Ti ma odvolali na opravarov a takto si to pohadzuju medzi sebou. V dalsom obchode aspon mali zaujem poradit, ale ze potrebovali by to vidiet a dost pochybuju ze sa to da vypodlozit (mam im to nafotit) ze zrejme ten pant nebude natolko rozoberatelny a nebude mozne tam nasunut podlozku. Dalsieho opravara uz moc nemienim volat, tipujem ze tiez skonstatuje to iste co prvy a vypyta si za vyjazd.
Odpovedať
@romco3 odfot co najviac detailov, mozno na daco prideme.
Odpovedať
oslovil som dalsich opravarov a poslal som im udaje zo stitku -produkt.cislo,... a skusia pozriet v schemach ci je mozne nejake ine, jednoduchsie riesenie. Skusim to aj nafotit. Momentalne sa da chladnicka aspon zatvarat, lebo bolo zopar dni, ked sa sama otvarala a museli sme pred chladnicku dat stolicku :) Teraz sa da zatvorit, drzi to, ale je to aj tak klesnute, uplne to sice nedolieha, ale da sa. Po niekolkych otvaraniach, zatvaraniach je potrebne dvere pridvihnut a zas to nejaky cas vydrzi. Je dost mozne ze pokles dveri nastal ked s nimi 5-rocny syn viac tresol, pripadne sa na ne trochu zavesil. Alebo to je vekom a pouzivanim chladnicky (kedze som natrafil na viac takych pripadov).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?