Klarstein ice tower smart skúsenost

Ahojte Máte skúsenosť s týmto ochladzovačom už som si ho objednal a tak sa najprv chcem opýtať že kedy príde. Objednal som ho v utorok večer a v stredu ráno mi potvrdili objednávku tovar som objednával na stránke electronic star ako rozbalení a nepoužívaný produkt keďže ho nemali ako nový. Nepísali tam kedy to príde. Takže po druhé mate s touto mašinkou niekto skúsenosť je potrebné doň dávať vodu ? A používate aj tu aplikáciu k tomu ?
Odpovedať
@samueeel necakaj od toho zazraky, stale je to len ventilator.
Odpovedať
@samueeel Po takomto ochladzovači, alebo skôr lepšie povedané zvlhčovači, som pozeral tiež. Už som riešil aj Klarstein, ale nakoniec mám Rohnson. Od Rohnsonu mám aj tyčový aku vysávač a nemôžem naň povedať ani jedno zlé slovo. Ale máme doma aj mašinku na miešanie cesta od Klarsteinu a mama si ho nevie vynachváliť. A čo sa tejto mašinky týka, mám síce inú značku ale princíp je ten istý. Ak tam nedáš vodu, je to len obyč. ventilátor. Takže určite nalej vodu, najlepšie čo najstudenšiu. Veľmi to pomôže. Ono to funguje práve vďaka tej vode. Máme doma ešte niečo podobné, teda prakticky to isté, ale maličké, na stôl. A ak človek sedí kúsok od toho, je to slušne poznať. A ten, čo je veľký ako tento tvoj, tak ten funguje veľmi dobre. Ešte by som dal namraziť v mrazáku takú modrú nádobku, ktorú dodávajú k tomu a to by som švacol do vody, ktorú do toho naleješ, aspoň teda my sme mali k tomu tú nádobku. Celý byt to pravdepodobne nevychladí, ale izbu by malo. Videl som ponuky týchto mašiniek aj s apkou, ale to mi už prišlo zbytočné. Načo do mobilu ďalšiu apku, keď mám jednoduchšie použiť diaľkové ovládanie. Na tie funkcie, čo to má, nie je apka vôbec potrebná. Veď je tam len funkcia: ventilátor, oscilácia (otáčanie ako stojanové ventilátory), ionizácia, UV-čosi, chladenie (len s vodou, ak by nebola voda, logicky nechladí a navyše neviem, či by to neškodilo čerpadlu), časovač a nejaké režimy. Čiže pár gombíkov na ovládači. Ale na letné horúčavy to bude super.
Odpovedať
@pochabel ďakujem ti za odpoveď dal som si robiť aj ľad 😂. Už sa ho neviem dočkať kedy príde
Odpovedať
@pochabel píšu tam že na výšku má 103 cm
Odpovedať
@sousedekovci89 @pochabel ešte sa chcem opýtať čo sa stane keď doň nedám vodu. Čo bude s motorom nepokazí sa alebo sa vypne. Ako to mas ty so svojou
Odpovedať
@samueeel čo od toho očakávaš? Lebo ak to, že ti v byte, kde je v lete 30°C, táto somarina vychladí miestnosť na 22°C, tak na to rovno zabudni a vráť to. To ti tak ochladí o 2-3°C, viac nie. Inak je fajn si ho objednať a potom sa pýtať na skúsenosti na fóre. Asi to malo byť opačne...
Odpovedať
@samueeel No, ak spustíš len ventilátor (neviem aké režimy či funkcie tam máš ty), tak nič sa nestane. Ale chladenie nezapínaj, nemá to bez vody zmysel. Nič by to nerobilo. @megdesign Tak o tých pár stupňov to pomôže. Samozrejme, nie je to klimatizácia, zázraky by som nečakal. Ale na jednu miestnosť by to malo stačiť.
Odpovedať
@samueeel a rataj s tym ze ten efekt bude len kratkodoby hned ako jo vypnes izba sa rychlo ohreje naspat. Tiez sme mali vselijake pokusy a aj tak sme skoncili pri klime zvysok nema zmysel.
Odpovedať
Na stupnici dokonalosti Jula Viršíka - 1.Kanón, 2.Puška, 3.Vzduchovka je toto zariadenie taká slabšia krátka vzduchovečka. Také to pľuvátko, strelci vedia čo myslím...
Odpovedať
Ako som písal, nie je to klíma, nečakajte vychladenie miestnosti o niekoľko stupňov. Len to na vás bude fúkať studenší vzduch, vďaka práve tej vode a ľadu v nej. Prakticky je to zvlhčovač. Nie je to zázrak, ale dosť to pri horúčavách pomôže. Mobilnú klímu som tiež zvažoval, ale ťahať nejaké rúry do okna sa mi nechce, resp. je to nepraktické, zabudovať klímu sa u nás nedá (nie z technického dôvodu, ale z iných), stropný ventilátor som mal tiež v merku, ale stále mi toto vychádza najlepšie. Ale aby som pravdu povedal, je to aj relatívne hlučné. Ak pozeráte práve TV či s niekým kecáte alebo niečo robíte, nie je to počuť, resp. to nevnímate. Ale v noci, keď idete spať, tak by som ten ventilátor pustil na minimálnu úroveň, ale vtedy je aj o niečo chladnejšie, takže je to v pohode. Ako hovorím, nenahradí to klímu, to v žiadnom prípade, ale pomôže to určite.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?