Kávovar Kenwood verzus DéLonghi

Rozhodujem sa medzi Kenwood ES 021,alebo DéLonghi Eco 310 R,,,,, :-. poradili by ste mi? Ďakujem Silvia
Odpovedať
No ja osobne som za DeLonghi
Odpovedať
Profilova fotka
ten kenwood je drahší, delonghi sa mi viac páči a mám doma tiež kávovar tejto značky a robí super kávu.
Odpovedať
Máš presne tento o ktorý mám záujem?@roman77
Odpovedať
@roman77 Máš presne tento o ktorý mám záujem?
Odpovedať
Profilova fotka
@meganmario nemám presne tento, ale mám Delonghi už 3roky robí super kávu a hlavne tú penu. Pozri si recenzie na najnakup.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Delonghi majú svokrovci asi 5 r. a sú maximálne spokojný. A dávajú doňho len popradskú kávu a je vynikajúca.
Odpovedať
Profilova fotka
čo sa týka kávy tak ja som zakotvil na značke Eduscho Aroma classic, alebo Jihlavanka výborný pomer kvalita/cena
Odpovedať
@roman77 pozerala som recenzie aj videa na youtube,ale stale sa neviem rozhodnut.Ten Kenwood kMix mám robot a je super,ale na kávovar som veľa recenzií nenašla.Ale vďaka za rady ;-)
Odpovedať
ja som jednoznacne za delonghi....hoci som mala iny model bola som s nim velmi spokojna...robi fakt dobru kavu...pre mna by to bola jasna volba:) ono nie je kavovar ako kavovar...niektory neurobi dobru penu, iny robi pomerne chladnu kavu a pod....delonghi som mala, maju aj moji rodicia a tato znacka, co sa tyka kavy nesklamala:)
Odpovedať
Vďaka za tipy ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj,rozmýšlam o kúpe delonghi ecam 23450.Má ho niektorá z Vás? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@meganmario DéLonghi Eco 310 jednoznačne, mám ho doma len v bielom, kava je výborna, skúšal som vela druhov kávy ale popradská je naozaj chutovo najlepšia a pena asi centimeter. Jediný zápor je hlučnosť lebo je celý plechový ale ak máš doma kutila, drnčanie hravo odstráni.
Odpovedať
Jednoznačne DeLonghi. Môjmu už má šesť rokov rokov a stále je skvelý, nemienim ho vymeniť až keď vypovie službu. ;-) Káva je skvelá, nikdy sa nepokazil a stále robí nádhernú penu. Akurát je a aj bol hlučnejší ako píše robho, ale to je tých množstvo barov :-)
Odpovedať
My máme DeLonghi v práci a s tou popradskou je to úžasná dvojka mňam :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mam uvedeny typ uz 3ti rok a v spojeni s Holandskou kavou DE nieco nenormalne.Odporucam vsetkymi 10timi:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kombinácia pressovaru a Popradskej kávy mi akosi nejde dokopy, nevedia urobiť dobrý čaj čo sa dá piť a nie ešte kávu, ktorú som pil párkrát a ďakujem už si neprosím :-D
Odpovedať
@bozicka ahoj, pred tyzdnom sme si ho kupili, 7 dni fungoval, potom vypisal hlasku a uz nedal kavu. kedze sme kupili aj happy care zaruku, hned nam ho vymenili a funguje. tiez som si spravila prieslum a vysla tato znacka, model sme uz vybrali sami. som s nim spokojna, velmi dobre sa s nim komunikuje, kava je chutna, ci uz preso alebo capucino.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.coffeegeek.com/reviews
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@meganmario aktualne riesim presne tento isty problem a mam aj uplne identickych dvoch favoritov :) ktory to u teba nakoniec vyhral??? a spokojnost???
Odpovedať
@kaktusik007 ahoj ja tiež vyberám medzi Kenwood ES 021,alebo DéLonghi Eco 310 R, máte niekto ten kenwood? skúsenosti?
Odpovedať
@meganmario co ste kúpili?
Odpovedať
Profilova fotka
@evik13 nemam kenwood... nakoniec predsa len som sla do eco 310 R, ked je tu tak ospevovany... a nie len tu, ale celkovo v referenciach :-D
Odpovedať
@kaktusik007 a ako ste spokojná?
Odpovedať
Profilova fotka
@evik13 este sa len ucim robit kafe... navstevy su spokojne... vonat vonia kava vyborne, ale chutovo mi tam cosi stale vadi.. .najlepsia je ked tam dam toto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... - akoze nie je to presne do tohto kavovaru, ale zmesti sa to tam... tato kava mi chuti najviac.. ale ked tam dam uz taku istu ale neporciovanu - tak to nie je ono :) ale to bude chyba u mna a nie v kavovare myslim :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?